<p>Corsogroep Veur Mekare met hun creatie &#39;Heksenjacht&#39; (2019). Foto: Tanja Bouwhuis Fotografie & Ontwerp/archief Achterhoek Nieuws</p>

Corsogroep Veur Mekare met hun creatie 'Heksenjacht' (2019). Foto: Tanja Bouwhuis Fotografie & Ontwerp/archief Achterhoek Nieuws

(Tanja Bouwhuis Fotografie & Ontwerp)

Fiets mee met Veur Mekare?!

LICHTENVOORDE - De herfstvakantie gezellig en sportief beginnen? Fiets zondag 18 oktober mee met de fietstocht van corsogroep Veur-Mekare?! Starten kan tussen 9.00 uur en 11.30 uur bij grand café Markt 5 op de Markt in Lichtenvoorde. Kies een route van 20 of 25 kilometer en spring, met een knapzak vol lekkernijen, op de fiets. De kosten zijn 5 euro per persoon. In samenwerking met Onno Hemmink Fietsspecialist is er een kortingsactie met je deelnamebewijs.

Inmiddels hebben zich al veel mensen aangemeld voor deze tocht. Zeker zijn van deelname? Laat een bericht achter op de facebookpagina www.facebook.com/corsogroep.veurmekare.De weersvoorspellingen zien er goed uit. Dus pak die fiets en fiets mee met de Veur-Mekare?! tocht!

Het al dan niet door kunnen gaan van deze tocht is afhankelijk van de dan geldende coronamaatregelen. Kijk voor de actuele informatie op de genoemde facebookpagina.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden