<p>Marion en Roland van Wijk tijdens Paul van Drutens Ru&iuml;ne Sessies. Foto: archief Achterhoek Nieuws</p>

Marion en Roland van Wijk tijdens Paul van Drutens Ruïne Sessies. Foto: archief Achterhoek Nieuws

Duo Taste verzorgt optredens aan huis

GROENLO - Met het ingaan van de nieuwe maatregelen moest ook Rockcafé Taste in Groenlo zijn deuren sluiten. Opnieuw een ontzettende teleurstelling voor eigenaren Roland en Marion van Wijk die daarmee ook alle inkomsten van hun kroeg weer zagen wegvallen. Tijdens de vorige lockdown gingen zij de boer op met het succesvolle concept ‘Pubquiz in the Street’ maar daarvoor is het nu te koud. Daarom ging het tweetal op zoek naar andere manieren om wat geld in het laatje te krijgen en zo is Duo Taste geboren, akoestische livemuziek voor in de woonkamer.

Roland en Marion zijn naast het bestieren van hun markante kroeg allebei erg actief op muzikaal gebied. Roland als zanger en gitarist bij de bands The Sec en According to Mary, Marion als zangeres bij The Sec en als zangeres en bassist bij According to Mary. “Gitaarspelen en zingen, dat kunnen we dus wel. Daarom komen we graag bij de mensen thuis optreden. We spelen een mix van bekende nummers, zoals Proud Mary, Knockin’ on Heaven’s door en Sweet Home Alabama, en onze eigen nummers. De eerste zes huiskamerconcertjes hebben we inmiddels achter de rug en konden rekenen op hele enthousiaste reacties”, vertelt Marion. Ook voor aankomend weekend staan er al weer vier gepland. “Zo kunnen we Rockcafé Taste deze lastige periode doorhelpen, op een manier die bij ons past en waar we zelf ook enorm veel plezier aan beleven!”

Hoe kun je Duo Taste boeken?
Ben jij het ganzeborden en Netflixen ook meer dan zat? Boek dan Roland en Marion voor een coronaproof avondje onvervalste akoestische livemuziek. De optredens duren een klein uurtje (acht nummers) en natuurlijk mag een toegift niet ontbreken. Bel of app naar 06-5264 6766 of mail naar info@rockcafetaste.nl voor informatie over de kosten en de mogelijkheden. In verband met de coronamaatregelen mag er naast het eigen huishouden één extra persoon bij het optreden aanwezig zijn en moet het voor Roland en Marion mogelijk zijn twee meter afstand tot de aanwezigen te houden. Het spreekt voor zich dat een optreden alleen door kan gaan als zowel Duo Taste als de toeschouwers geen klachten hebben.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Wat vindt u?

Wat vindt u? Moet het uiterlijk van Zwarte Piet veranderen?Reageren!