Onder toeziend oog van de chef van LEO, Maartje Vos, zet voorzitter Martin Marneth van Vedut Nogal de laatste puntjes op de ‘i’ voor de Salsa Burger.Foto: LEO restaurant & to go

Onder toeziend oog van de chef van LEO, Maartje Vos, zet voorzitter Martin Marneth van Vedut Nogal de laatste puntjes op de ‘i’ voor de Salsa Burger.
Foto: LEO restaurant & to go

LEO start actie voor en met corsogroepen

Algemeen

LICHTENVOORDE - Vanaf 1 november kun je bij Leo to go iedere maand een echte Corso Burger bestellen. “Niet alleen de horeca heeft het moeilijk in deze tijden, maar ook de corsogroepen. Daarom slaan wij bij LEO graag de handen ineen met de Lichtenvoordse corsogroepen”, aldus Barry Reijrink horecaondernemer van LEO restaurant & to go.

Iedere maand wordt een corsogroep in de gelegenheid gesteld om een Corso Burger samen te stellen. Deze burger wordt opgenomen in het assortiment van LEO en van iedere verkochte burger gaat € 2,50 naar de kas van de betreffende corsogroep. De Stichting Bloemencorso Lichtenvoorde heeft het idee direct omarmd. Herman ter Haar, voorzitter van de Stichting Bloemencorso Lichtenvoorde: “Wij hopen op smakelijke, creatieve en verrassende creaties. Als de kwaliteit en creativiteit net zo hoog is als die van de corsowagens, dan gaan deze Corso Burgers regelrechte hardlopers worden.”

Salsa Burger Vedut Nogal
Corsogroep Vedut Nogal mag in november het spits afbijten. “Hun Salsa Burger is een 100% rundvlees burger op een mooie hamburgerbun ingesmeerd met chorizo-mayonaise. Als toppings kiezen ze voor little gem sla, tomatenpaprika-salsa, cheddar kaas, chorizo, gekaramelliseerde rode ui en chorizo crumble. De ontwerper van de Salsa Burger is Bonny Leemreize. Hij heeft zich laten inspireren door de salsa die de tomaat vervangt en ook een naam is van een rode dahlia. Naast salsa speelt chorizo de hoofdrol. De chorizo is de vervanger van de bacon. De Salsa Burger is de hele maand november te verkrijgen. Daarna is het de beurt aan een andere corsogroep”, aldus Barry Reijrink.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant