<p>Met mijn vader in bed - Dorst Theater. Foto: Sylvia Heijnen</p>

Met mijn vader in bed - Dorst Theater. Foto: Sylvia Heijnen

In de Koppelkerk: 'Met mijn vader in bed (wegens omstandigheden)'

Indringende theatervoorstelling

BREDEVOORT - Dit najaar zoekt de Koppelkerk in Bredevoort de kracht van het kleine op. De theatervoorstelling ‘Met mijn vader in bed (wegens omstandigheden)’ komt het best tot zijn recht in een klein, intiem gezelschap. Op zondag 15 november is het stuk te zien in de Koppelkerk.

‘Met mijn vader in bed (wegens omstandigheden)’ is een voorstelling die bestaat uit 28 telefoongesprekken tussen een dochter en een vader. Vader en dochter verlangen naar contact met elkaar, maar pijn uit het verleden en hun andere manier van kijken staat dit nogal in de weg. Het wordt pijnlijk duidelijk hoe moeilijk werkelijk contact, ondanks het verlangen daarnaar, soms kan zijn.
De tekst is geschreven voor twee rollen: de vader en de dochter. In de regie van Merel Spikker (Dorsttheater) is gekozen om de twee rollen met meer personages in te vullen. De personages zijn delen van de vader en van de dochter. Dit is ontstaan vanuit het idee dat ieder mens uit verschillende kanten bestaat, verschillende delen in zich draagt. Zo wil men de toeschouwer nog dieper meenemen in de binnenwerelden van deze vader en dochter. De vader en de dochter als het ware openbreken, om dat wat zich afspeelt aan de binnenkant te laten zien.
De voorstelling in de Koppelkerk, Koppelstraat 35, Bredevoort is op zondag 15 november om 20.00 uur (zaal open: 19.30 uur). De entree: vanaf 15 euro per persoon (bij duo-ticket). Tickets reserveren via de website.


www.koppelkerk.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Wat vindt u?

Wat vindt u? Moet het uiterlijk van Zwarte Piet veranderen?Reageren!