Bedankt voor uw steun!

Algemeen

Bedankt voor uw steun!

LICHTENVOORDE - Donderdagavond 5 november konden alle deelnemende verenigingen online bekijken hoeveel steun zij uit de actie Club Support van de Rabobank zouden ontvangen. Omdat vanwege de coronamaatregelen een persoonlijke uitreiking niet plaats kon vinden, kreeg iedere vereniging een code waarmee ze het sponsorbedrag konden achterhalen op de site van de Rabobank. Schuttersgilde St. Switbertus, Corsogroep Van Reedestraat en Popkoor Friends waren allemaal blij met het mooie bedrag dat uit de ‘digitale bus’ rolde.

Ook dit jaar was er voor Friends, Van Reedestraat en St. Switbertus weer een mooi bedrag bijeen gebracht door de velen leden en supporters die hun stem uitbrachten. Corosgroep Van Reedestraat kreeg € 993,35, St. Switbertus ontving € 838,47, voor Friends stond er € 737,21 op de digitale cheque. De samenwerkende verenigingen bedanken dan ook iedereen die zijn of haar stem(men) op hen heeft uitgebracht. De sponsorbijdragen zullen binnen de verenigingen een prima bestemming krijgen:, Zonnepanelen voor de Schutterij, een kleine lichtinstallatie voor Friends en een bijdrage voor de nieuwe veldschuur voor de Van Reedestraat.

Wilt u alle informatie van deze drie verenigingen nog eerder hebben? Kijk dan op de websites van deze verenigingen. Daar staan alle mogelijkheden om deze actieve clubs te steunen. www.vanreedestraat.nl / www.st-switbertus.nl / www.popkoorfriends.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant