Opbrengst Alzheimer Collecte Lichtenvoorde
<p>Odiel en Carmen op de Markt in Lichtenvoorde. Foto: eigen foto</p>

Odiel en Carmen op de Markt in Lichtenvoorde. Foto: eigen foto

Opbrengst Alzheimer Collecte Lichtenvoorde

LICHTENVOORDE - Onlangs vond de jaarlijkse collecte voor Alzheimer Nederland plaats. Net als andere goede doelen was het ook voor deze organisatie zoeken naar mogelijkheden om ondanks de coronabeperkingen geld op te halen. Zo konden er minder collectanten op pad met de collectebus, werden er flyers verspreid met een QR-code waarmee men eenvoudig een bedrag kon overmaken en stonden de coördinatoren Carmen Mateman en Odiel Huinink met een stand op de weekmarkt.

Alle moeite is niet voor niets geweest; in Lichtenvoorde werd een bedrag van € 2909,09 opgehaald waarmee weer verder onderzoek kan worden verricht naar de ziekte van Alzheimer. "Wij willen graag AH Kruip, Jumbo Bennink, alle winkeliers die een flyer in de winkel hebben opgehangen, Markt 5 voor het mogen gebruiken van de tafels en Firma Nobbenhuis op de markt heel erg bedanken voor hun hulp en steun!", zo laten de dames weten.

Volgend jaar is de Alzheimer Collecte gepland van 7 tot en met 13 november. Extra vrijwilligers zijn hierbij zeer welkom. Wilt en kunt u helpen? Neem dan contact op met Odiel Huinink 06-53 51 16 04 of Carmen Mateman 06-25 42 79 31.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden