Rookworsten- en snertactie Litac loopt niet in de soep
<p>De deelnemers aan de rookworstenactie. Foto: Litac</p>

De deelnemers aan de rookworstenactie. Foto: Litac

Rookworsten- en snertactie Litac loopt niet in de soep

LICHTENVOORDE - Traditiegetrouw vindt al ruim 25 jaar begin januari de rookworsten- en snertactie van Litac plaats. Of het nu vriest of dooit, zelfs wanneer op die zaterdag elfstedentochthistorie wordt geschreven (1997), de Litac-jeugd gaat langs de deuren. Gezien de huidige situatie vind de organisatie huis-aan-huisverkoop dit jaar niet passend. Wel is er een goed alternatief gevonden: er komen verkooppunten bij de Jumbo en Albert Heijn en men kan bestellen via de Litac-website.

Kwaliteitsproducten uit de regio
Het assortiment bestaat uit de vertrouwde producten geproduceerd door ondernemers uit de regio: Snert van keurslagerij Schuurman, de authentieke Litac-rookworst van Karli Keupink die wekelijks op de warenmarkt staat en nieuw dit jaar is de verse worst van Agri4+ (voorheen Hendriksen Vlees). Allemaal kwaliteitsproducten passend bij het seizoen waarmee men zowel Litac als deze ondernemers steunt.

Verkoop op zaterdag 9 januari
Komende zaterdag van 08.00 tot 18.00 uur staan Litac-leden klaar bij de Jumbo en Albert Heijn in Lichtenvoorde klaar om u te helpen. Mocht u niet in de gelegenheid zijn hier langs te komen of liever hebben dat uw bestelling thuisbezorgd wordt, dan kunt u via de Litac-website bestellen of rechtstreeks bij de leden. U krijgt de bestelling dan een week later, op zaterdag 16 januari, thuis afgeleverd. De organisatie van de rookworstenactie is supermarktondernemers Pascal Bennink en Roel Kruip dankbaar voor de medewerking en hoopt er samen met de inwoners van Lichtenvoorde en de kerkdorpen er ook dit jaar weer een succesvolle actie van te maken.

Een bloeiende vereniging
Litac is een vereniging waarbij zowel tafeltennis als dynamictennis op prestatief als recreatief niveau gespeeld wordt. Jeugd wordt op een adequate manier door gediplomeerde trainers opgevangen. Volwassenen krijgen veel vrijheid en hebben desgevraagd ook mogelijkheden trainingen te volgen. Daarnaast is er een zeer actieve en bijzonder enthousiaste afdeling voor G-sporters. Voor alle geledingen worden er door een groot aantal vrijwilligers allerlei activiteiten georganiseerd.Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden