Goedkoop een auto huren
Pexels

Goedkoop een auto huren

Vaak denken mensen dat een auto huren duur is. Maar dit hoeft helemaal niet zo te zijn. Het is vooral een kwestie van een goede deal vinden. En dat is best een uitdaging. Er zijn namelijk ontzettend veel aanbieders met allemaal verschillende tarieven en berekeningen, die moeilijk te vergelijken zijn. Gelukkig kun je goedkoop een auto huren door te kijken naar een vergelijkingssite en via de site direct te boeken. EasyTerra is zo’n vergelijkingssite. En deze site heeft een ruim aanbod, waardoor je zeker een goede deal kunt vinden.

Vergelijk en boek

Je kunt bij EasyTerra namelijk huurauto’s vergelijken van een hoop verschillende aanbieders. Je bent niet beperkt tot de grote partijen zoals Europcar en Hertz, hoewel deze wel een groot aanbod hebben. Ook kleinere en lokale verhuurders van auto’s worden meegenomen in de vergelijkingen van EasyTerra. Dat maakt het aanbod groter en de kans dat je een goede deal vindt ook groter. Daarom maak je dus gebruik van deze vergelijkingssite. Maar je kunt ook direct je auto reserveren. Je hoeft dus niet meer naar de website van de aanbieder zelf. 

Altijd een goede deal met Worry-Free

Om je nog verder op weg te helpen naar een goede deal heeft EasyTerra het Worry-Free label. Dit zijn huurauto’s met goede voorwaarden en over het algemeen dus al goede deals. De auto’s hebben ongelimiteerde kilometers en er is geen eigen risico of een dekking van het eigen risico. Daarnaast is de klantenwaardering van deze auto’s of verhuurders goed en is er een goed brandstofbeleid. Al deze criteria zijn waardevol wanneer je zoekt naar een huurauto. Dat maakt het dus makkelijk kiezen. 

Nederland, Europa of daarbuiten

EasyTerra is actief in verschillende plaatsen. Dit zijn niet alleen verschillende plaatsen in Nederland. Ook in bekende toeristische Europese landen kun je via EasyTerra huurauto’s vergelijken. Maar een huurauto in Australië, Slovenië, Bonaire of Zuid-Afrika vind je hier ook in de vergelijker. Voor bijna iedere bestemming kun je huurauto’s vergelijken en boeken met EasyTerra. Zo maak je jezelf helemaal klaar voor je vakantie. Soms moet je wel een beetje opletten met welke auto je huurt, als je niet op één locatie blijft in je vakantie. 

Met de auto het land uit

In het land waar je de auto huurt mag je vaak vrijuit gaan waar je wil, voor zover de wegen niet beperkt worden dan. De grens over daarentegen is wel een ding. Meestal mag je met een huurauto namelijk niet het land uit, ook niet voor een dag of als je hem weer in hetzelfde land inlevert. Was je dit wel van plan, kijk dan goed in de voorwaarden of dit mag bij de auto die je wil huren. 

Ergens anders inleveren

Ook als je de auto niet op dezelfde plek wil inleveren als waar je hem hebt opgehaald, moet je goed naar de voorwaarden kijken. Misschien wil je bijvoorbeeld aan het eind van je vakantie terugvliegen in plaats van met de auto terug, of vlieg je heen en wil je terug rijden. Dit kan prima met een huurauto, maar niet altijd. Kijk daarvoor dus naar de voorwaarden van de huurauto. Je betaalt hier doorgaans een one-way fee voor. 

Dit artikel wordt u aangeboden door Easyterra. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden