<p>De route zal zowel binnen als buiten de grachten lopen. Foto: Henri Walterbos</p>

De route zal zowel binnen als buiten de grachten lopen. Foto: Henri Walterbos

Grol organiseert Paaswandeling langs fraaie plekjes en wateren

GROENLO - “Om in deze saaie corona tijd toch wat leuks te doen te hebben, organiseren we als Grol op Tweede Paasdag een wandeling langs fraaie stukjes Groenlo en fraaie wateren. Het is een tocht met enkele makkelijke opdrachten voor onderweg waarbij enkel oplettendheid gevraagd wordt.” Tweede voorzitter van Grol Harry Paf over de wandeling die Grol uitzette voor een ieder die er met Pasen op uit wil in eigen nabije omgeving. Om aan deze wandeling deel te kunnen nemen hoeft men geen lid van Grol te zijn. Deelname is gratis.

Door Henri Walterbos

De wandeling start en eindigt bij Brouwersnös aan de Eibergseweg. De route is ongeveer 9 kilometer lang en doet zowel sportpark Den Elshof als het voormalige terrein van Grolse Boys, Het Wilgenpark, aan. De tocht zal een kleine 2 uur in beslag nemen. Zowel bij de start bij Brouwersnös als ook onderweg, op sportpark Den Elshof, biedt Grol de deelnemers een consumptie aan. Het is toegestaan voor onderweg eten en drinken mee te nemen, als men daar behoefte aan heeft. Er zijn enkele plekjes waar bankjes staan om van de omgeving en een stukje rust te genieten. Gelieve afval in de afvalbakken te deponeren of anders mee terug naar huis te nemen.

Deelnemers hoeven zich vooraf niet op te geven en kunnen starten tussen 10.00 en 14.00 uur. De oplossing van de opdrachten kan men tot zondag 11 april sturen naar HFJPaf@gmail.com. Voor de winnaar(s) is er een leuke prijs beschikbaar. Deelnemers wordt verzocht de route en de opdrachten vooraf zelf uit te printen of te downloaden voor op de mobiel. Zie hiervoor www.svgrol.nl.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden