Kantoor Lichtenvoorde
Kantoor Lichtenvoorde (Foto: PR)

Steentjes Makelaars Zelfstandig Adviseur RegioBank De buurtzame bank

Uw bankzaken bij een vertrouwd gezicht in de buurt

U weet dat u ook bij ons terecht kunt voor uw bankzaken, want wij zijn Zelfstandig Adviseur van RegioBank.


Al 100 jaar de buurtzame bank

RegioBank is al 100 jaar de buurtzame bank. Met Zelfstandig Adviseurs is RegioBank actief in zo’n 500 buurten. In al die jaren zijn de Zelfstandig Adviseurs van RegioBank uitgegroeid tot een vertrouwd gezicht in de buurt. Daar zijn wij er één van. En wij weten hoe belangrijk een fijne buurt is. Dat is een buurt waar mensen elkaar tegenkomen, naar elkaar omkijken en samen dingen ondernemen. En waar u met plezier kunt wonen, werken en leven. Kortom, een buurt waar mensen buurtzaam bezig zijn. Als buurtzame bank kunnen we daar een rol in spelen. Zo regelt u uw bankzaken dus gewoon in de buurt. Dat noemen we buurtzaam bankieren.

Een 9,4 voor RegioBank
Volgens een recent onderzoek van de Consumentenbond zijn klanten van RegioBank het meest tevreden over hun bank. RegioBank kreeg in 2020 maar liefst een 9,4. Ook voor kosten, service en Internet én Mobiel Bankieren haalt RegioBank de hoogste cijfers van alle banken. Dat is trouwens niet voor het eerst: in 2017, 2018 en 2019 kreeg RegioBank ook al de hoogste waardering. *

Buurtzaam op de kaart

De bank lanceerde onlangs bovendien de campagne ‘Buurtzaam’. Het is een term die RegioBank zelf in het leven roept om het belang van een leefbare buurt – op zowel sociaal als economisch vlak - blijvend op de kaart te zetten. Dit vult de bank niet alleen in met het VoordeBuurt Fonds, ook neemt RegioBank plaats in de Nationale Coalitie Een tegen Eenzaamheid, ondersteunt zij ondernemers op lokaal niveau, geeft gastlessen over financiën op lokale basisscholen en zijn de Zelfstandig Adviseurs nog meer in contact met hun klanten uit de buurt.

Met uw betaalrekening overstappen naar RegioBank

  • Met de Overstapservice zorgen wij dat u gemakkelijk overstapt. 
  • Wij weten precies wat er moet gebeuren en helpen u hier ook bij.
  • Handig bij uw nieuwe betaalpas: u kunt zelf uw nieuwe pincode kiezen.

Samen regelen we al uw bankzaken bij RegioBank

U bent van harte welkom
Wilt u ook buurtzaam bankieren? Dan bent u van harte welkom bij ons!

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk advies? Neem dan contact op met Mirjam van
Steentjes Lichtenvoorde mirjam@steentjes.nl / tel. 0544-372220 of loop eens binnen bij één van onze kantoren (nu tijdelijk i.v.m. de corona maatregelen op afspraak).

Dit artikel wordt u aangeboden door Regiobank Steentjes. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Wat vindt u?

Moet de naam van ons treinstation worden veranderd?Reageren!