<p>Sonja Wolters ontvangt de oorkonde, bloemen en digitale felicitaties voor haar 40-jarig jubileum. Foto: PR St. Agatha</p>

Sonja Wolters ontvangt de oorkonde, bloemen en digitale felicitaties voor haar 40-jarig jubileum. Foto: PR St. Agatha

Sonja Wolters 40 jaar lid van muziekvereniging St. Agatha

HARREVELD - Maandag 29 maart werd de jaarvergadering van muziekvereniging st. Agatha gehouden. Gezien de omstandigheden was het niet mogelijk bij elkaar te komen, dus werd voor het eerst in de geschiedenis van de vereniging door iedereen de vergadering via zoom bijgewoond. Naast alle gebruikelijke punten die tijdens de vergadering werden besproken, was er ook dit jaar weer een jubileum. Sonja Wolters is namelijk 40 jaar lid!

Sonja kwam 40 jaar geleden bij muziekvereniging St. Agatha. Destijds nog woonachtig in Heelweg kwam ze samen met haar zus Wilma op de fiets naar de repetities in Harreveld. Begonnen op solo/ eerste klarinet en tussentijds geswitcht naar trompet, waar ze nu al jaren de eerste trompet speelt. Naast trompetspelen is Sonja ook erg actief met alle randzaken van de vereniging. Zo heeft ze jarenlang de Bietenbloazers ondersteund en hier ook leiding aan gegeven. Tegenwoordig is ze bestuurslid en sinds maart van dit jaar ook voorzitter. De kinderen spelen niet meer mee, maar mochten er activiteiten op stapel staan, dan kan de vereniging altijd op Sonja en haar man Koen rekenen.

Afgelopen jaar heeft Sonja samen met collega-trompettisten het taptoe-signaal gespeeld. Dit zal ook dit jaar weer gebeuren.
Op 4 mei, om 19.58u zal op het kerkplein in Harreveld het taptoe-signaal en het Wilhelmus te horen zijn.

Bestuur en leden van St. Agatha wensen Sonja nog heel veel plezier en succes met haar verdere carrière bij de muziekvereniging.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden