<p>Rob Knufing en Veur Mekare?!-voorzitter Nicol bij de ondertekening van het contract voor de bouwlocatie. Foto: eigen foto</p>

Rob Knufing en Veur Mekare?!-voorzitter Nicol bij de ondertekening van het contract voor de bouwlocatie. Foto: eigen foto

Knufing Transport BV biedt corsogroep Veur Mekare?! bouwlocatie

LICHTENVOORDE - Eindelijk mag het gedeeld worden: Corsogroep Veur Mekare?! heeft een bouwlocatie gevonden! Afgelopen zaterdag 1 mei hebben Rob Knufing, directeur van Knufing Transport BV en Nicol als voorzitter van de corsogroep hun handtekening gezet onder een meerjarig contract.

Ruim twee jaar geleden kreeg Veur Mekare?! te horen dat aan de bouwlocatie bij Stichting De Lichtenvoorde een einde zou komen, toen De Lichtenvoorde aankondigde te gaan verhuizen naar Groenlo. “We hebben jarenlang in goede harmonie en samenwerking onze corsowagens mogen bouwen op het terrein bij de dagbesteding van De Lichtenvoorde. Twee jaar geleden zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe locatie. En dat was niet makkelijk”.

Rob Knufing heeft bij de Stichting Bloemencorso Lichtenvoorde al eens eerder kenbaar gemaakt zijn terrein ter beschikking te willen stellen aan een corsogroep. De groep is Rob dan ook zeer erkentelijk voor deze handreiking.

“Het is voor ons een overbruggingslocatie, omdat we weten dat we hier niet oneindig kunnen blijven. We hopen nog altijd op goede ontwikkelingen voor een vaste hal op een gezamenlijke locatie waar de Stichting Bloemencorso Lichtenvoorde zich hard voor maakt.”, zo laat Nicol weten. “Voor de komende jaren zitten we gebeiteld op het terrein van Knufing Transport. Deze periode zal er hard gewerkt worden aan de opbouw van de tent met de enorme afmetingen van 25 meter in de lengte, 13,5 meter breed en 9 meter hoog.”

Het is voor de verbinding met de leden goed dat de groep mag bouwen aan een tent aangezien de bouw van een corsowagen zit er dit jaar niet in zit. “Zo blijven we toch met elkaar werken aan een project en behouden we onze leden voor de vereniging. Voor nu zullen we er alles aan doen om als een goede buur in voorspoedige harmonie en samenwerking te fungeren met Knufing Transport. Rob, dank voor je ontvangst!”

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden