<p>Ontwerp van corsogroep Geschud(t) tijdens de vorig jaar gehouden Dahlia Kunstobjectenroute. Foto: Annek&eacute;e Cuppers</p>

Ontwerp van corsogroep Geschud(t) tijdens de vorig jaar gehouden Dahlia Kunstobjectenroute. Foto: Annekée Cuppers

(Annekée Cuppers)

Corsogroep Geschud(t) organiseert Pinkster-sterrit

LICHTENVOORDE - Weet u al wat u op maandag 24 mei, Tweede Pinksterdag, gaat doen? Corsogroep Geschud(t) organiseert een 100 kilometer lange autosterrit door de prachtige Achterhoek. Geen zin om aan te sluiten bij de Ikea of in de rij te staan voor een plekje op het terras? Zorg dan voor een tank vol brandstof, prettig gezelschap en goeie zin en geef u op. Deelname kost 10 euro per auto en de opbrengsten komen ten goede aan de vereniging.

De rit start vanaf de Geschud(t)-bouwlocatie aan de Lievelderweg 92 te Lichtenvoorde. U kunt starten tussen 11.00 uur en 12.00 uur. U ontvangt een tasje met daarin de soms cryptisch omschreven route, een paar vragen en raadsels. Verder zitten er in het tasje enkele versnaperingen en wat te drinken voor onderweg. Allemaal zoveel mogelijk corona-proof verpakt. Voor de winnaars zijn er een aantal mooie prijzen beschikbaar. Zij zullen hierover in de week na Pinksteren benaderd worden.

In verband met een goede organisatie vraagt Geschud(t) geïnteresseerden zich van tevoren op te geven. Dit kan tot en met woensdag 19 mei via evenementen@geschudt.nl. Vermeld hierbij uw naam, adres, aantal deelnemende personen per auto en eventueel een telefoonnummer.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden