Sandra Kremer van Podozorg. Foto: Rob Weeber
Sandra Kremer van Podozorg. Foto: Rob Weeber

Sandra Kremer breidt Podozorg uit in Lichtenvoorde en Ruurlo

REGIO - Podozorg is het bedrijf van registerpodoloog en medisch pedicure Sandra Kremer. Zij begon haar carrière ooit als apothekersassistente, maar switchte van vakgebied. Wel wilde ze binnen de medische sector werkzaam blijven. Sandra heeft een eenmanszaak en verdeelde tot mei van dit jaar haar tijd tussen haar vestigingen in Neede, Eibergen, Zelhem en Almelo. Vanaf mei zijn daar ook Lichtenvoorde en Ruurlo bijgekomen.

Als medisch pedicure behandelt ze de voet. Als registerpodoloog, een hbo-opleiding, kijkt ze breder. Binnen dit vakgebied gaat de aandacht ook naar de stand van voeten, knieën en heupen uit. Verder verzorgt ze steunzolen en protheses. Haar bedrijf Podozorg heeft een franchise relatie met Podozorg Nederland. Voordeel hiervan is dat men met een grote groep gelijkgestemden naar de allerhoogste kwaliteit van dienstverlening streeft en een uniforme behandelwijze aanhoudt. In geval van het toedienen van injecties of van afwijkingen die operatief moeten worden verholpen, verwijst Sandra haar cliënten door naar de Bergman Clinics in Naarden. Deze zogenaamde ‘focuskliniek’ richt zich op bewegen en is gespecialiseerd in de voet.

In Ruurlo en Lichtenvoorde werkt ze samen met Fysiotherapie Berkelland en Lichtenvoorde. Cliënten kunnen bij Podozorg alleen op afspraak terecht, maar hoeven geen verwijzing van arts of fysiotherapeut te hebben. Podozorg Neede is gevestigd aan de Höfteweg 19 Neede. Tel: 0545-844635 of 06-15063191. Voor alle vestigingsadressen en openingstijden kan men terecht op de website.


podozorg.nl/vind-een-praktijk/podologen/sandra-kremer-van-kleef

Foto: Registerpodoloog en medisch pedicure Sandra Kremer van Podozorg Neede. (Foto: Rob Weeber)

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden