Afbeelding

Janneke Skincare & Beauty opent zijn deuren

XInterviews & Achtergrond

Op 1 juni gaat Janneke Hengst van start met haar eigen salon; Janneke Skincare & Beauty.
Janneke is een bekend gezicht in de beautywereld van Lichtenvoorde, want ze werkt er al 15 jaar als schoonheidsspecialist. Die kennis en ervaring stopt ze nu in haar eigen praktijk, op dezelfde locatie waar ze jarenlang werkte aan de Varsseveldseweg.

Passie voor het vak
Janneke’s passie voor het vak is in de loop van de jaren alleen maar gegroeid. “Ik vind het heerlijk om me te verdiepen in nieuwe technieken, producten en innovaties. Je bent nooit uitgeleerd in dit vak, je kunt jezelf blijven uitdagen naar meer perfectie.” Janneke’s liefde voor het vak ligt niet alleen op het technische vlak, ook het persoonlijke contact met haar klanten vindt zij belangrijk. Het is eenvoudig om je op je gemak te voelen bij Janneke en onder haar vakkundigheid een behandeling te ondergaan.

Behandelingen voor jong en oud
Voor de gedegen behandelingen kunt je bij Janneke Skincare & Beauty terecht. “Huidverbetering is een groot onderdeel van mijn werk. De gezichtsbehandelingen stem ik af op de behoefte van de huid, met als doel een zo gezond mogelijke huid creëren.” Ook het vakkundig aanbrengen van permanente make-up heeft Janneke haarfijn in de vingers. “Ik vind het fijn om iemand zichzelf weer mooi te laten voelen. Of je nu jong bent of oud, er verzorgd uitzien kan iedereen.”

Veel disciplines onder één dak
De gang naar de schoonheidssalon aan de Varsseveldseweg 55 is voor veel mensen bekend. Janneke werkte op diezelfde locatie jarenlang met veel plezier. In één van de ruimtes in datzelfde pand runt zij nu haar eigen salon. De andere vijf ruimtes zullen bezet worden door andere disciplines zoals een podotherapeut en ‘Huid en Oedeem therapie Oost Gelre’. “De verscheidenheid aan specialisaties onder één dak is een verrijking voor ons allemaal. We kunnen elkaar aanvullen en de klant een multidisciplinair behandelplan aanbieden.”

Een greep uit Jannekes behandelingen:

  • Anti-aging
  • Acne behandeling
  • BioSkinJetting
  • Microneedling
  • Permanente make-up

Janneke Skincare & Beauty
Varsseveldseweg 55
7131 JA Lichtenvoorde

info@jannekeskincare.nl
0619141324

Kijk voor meer informatie en openingstijden op www.jannekeskincare.nl.

Dit artikel wordt u aangeboden door Janneke www.jannekeskincare.nl. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant