Foto: PR

Foto: PR

Kunst in museum Erve Kots

Algemeen

Kunst in museum Erve Kots

LIEVELE - Als alles blijft zoals het nu is omtrent het coronavirus en de vooruitzichten nog beter zijn per 26 juni organiseert Museum Erve Kots op zaterdag 3 juli een kunstmarkt op het museumterrein. Verspreid over het gehele terrein van het openluchtmuseum zal een keur aan kunstenaars hun werk tonen.

We willen graag een exclusief aanbod van allerlei vormen van kunst aanbieden met een diversiteit in disciplines. Schilders met doeken van olieverf, acryl tot krijt, én van portret, landschappen tot abstract. Maar ook beeldhouwwerken, brons, glas, keramiek, mozaïek en sieraden.

Maar natuurlijk is er ook het museum dat u niet mag missen het los hoes, de wagenloods en boerderij Kots. Dit alles laat u weer even leven zoals men dat deed in de vorige eeuw in de Achterhoek.

Kom op 3 juli naar Museum Erve Kots Eimersweg 4 te Lievelde en maak een geweldige route rond en door het museumterrein en geniet van hedendaagse kunst en kunst uit een ver verleden. De entree bedraagt € 4,50, kinderen € 2,25. Voor meer info omtrent het museum www.museumervekots.nl

Foto: PR

Advertenties doorgeplaatst vanuit Elna