Gefeliciteerd met je zwemdiploma! Foto: Zwemschool Meekenesch
Gefeliciteerd met je zwemdiploma! Foto: Zwemschool Meekenesch

Geslaagd voor het zwemdiploma

Geslaagd voor het zwemdiploma

LICHTENVOORDE – Op zondag 4 juli, stonden onze zwemtoppers klaar om aan papa of mama te laten zien wat ze de afgelopen weken hebben geleerd. En jawel! Iedereen is geslaagd en mocht het Super-Zwem-Survival diploma in ontvangst nemen. “Met dit diploma op zak, kan je je prima redden in het water, zelfs bij een heel aantal onverwachte situaties!”

Vanwege meerdere lockdowns van zwemgelegenheden is het niet mogelijk geweest om de laatste maanden veel te zwemmen. Om ervoor te zorgen dat kinderen toch zwemveilig de zomer in konden gaan, heeft Zwemschool Meekenesch de ‘inhaalsslag’ georganiseerd. Zwemlessen gericht op het behalen van het vervolg op het reguliere C-diploma, het Super-Zwem-Survival diploma.

Gefeliciteerd Luca van den Elzen, Veerle Bats, Lars Verheij, Merlijn Wassink, Thom Harbers, Boet Smidt, Tijl Smidt, Sophie klein Langenhorst, Bing Straub, Fay Straub, Mylou Oosterholt en Jurre van Ooijen heel veel plezier met het nieuw behaalde diploma!

Met de zomervakantie voor de deur, zijn de afzwemmers er weer helemaal klaar voor om (extra voordelig met het zomerabonnement) deze zomer iedere middag van 13.00 tot 17.00 uur te komen zwemmen bij Zwembad Meekenesch. Met alle uitdagende opblaastoestellen is er genoeg vertier en kunnen de ouders de kinderen met een gerust hart naar het zwembad laten gaan.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden