Seens Vintage opent haar deuren
Seens Vintage opent haar deuren (PR)

Seens Vintage opent haar deuren

Na een online avontuur zijn de waardevolle, unieke vintage items van Seens nu ook offline te bewonderen!

Wellicht dat je Seens al eens voorbij hebt zien komen op social media. Daar is Seens ruim een jaar geleden ontstaan door een uit de hand gelopen hobby. “Ik ging altijd graag naar de kringloop, om in de afgedankte massa te zoeken naar de waardevolle pareltjes”, vertelt Sien Rouwhorst (24), eigenaresse van Seens. “Ik kreeg vaak van anderen de vraag hoe ik toch aan die mooie spullen kwam. En omdat ik natuurlijk niet alles wat ik tegenkwam zelf kon houden, besloot ik een Instagramshop te beginnen. De ingekochte kringloopartikelen maakte ik schoon, knapte ik op en verkocht ik door tegen een kleine meerprijs aan mijn volgers op Instagram. De verkopen groeiden en ik besloot me enkel te gaan richten op mijn liefde voor luxere vintage producten, die ik niet meer bij de kringloop inkoop maar via een netwerk.”

“Afgelopen juni heb ik mijn fulltime kantoorbaan opgezegd om mij volledig te gaan richten op Seens. Inmiddels is de webshop www.seens.nl online en heb ik sinds juli een pand op het industrieterrein in Lichtenvoorde. Een spannende, rigoureuze stap maar ik ben ervan overtuigd dat tweedehands de toekomst is. Dat moet wel, als we onze impact op het milieu willen verkleinen.”

Seens laat je zien hoe luxe vintage kan zijn, en hoe nieuw het kan voelen. Het assortiment met waardevolle handpicked items uit de jaren ’50 t/m ’70, verandert vrijwel dagelijks. Deze afwisseling maakt dat ieder product uniek is en een eigen verhaal met zich meebrengt.

Vintage dressoirs, luxe hanglampen, stijlvolle tafels en bijzondere woonaccessoires: je vindt het bij Seens.

De verkoop gaat online via www.seens.nl en Instagram @seens_vintage. Neem gerust contact op om langs te komen, of bewonder alle vintage pracht en praal tijdens de Open Dag. Vintage meubels verkopen? Seens koopt ze graag van je over, mits deze passen binnen onze stijl en de conditie goed is. Neem contact op via de website www.seens.nl

Open Dag Zondag 1 augustus is de officiële opening en tevens allereerste Open Dag van Seens. Geniet van een heerlijk kopje koffie, snuffel rond tussen alle vintage pracht en praal terwijl de fijne vinyl-deuntjes van Martin te Grotenhuis in je oren klinken.

Adres: Galileïstraat 35b, Lichtenvoorde Datum: zondag 1 augustus Tijd: 11.00 - 15.00 uur

Let op: betalingen gaan via betaalverzoekjes (QR-code). Zorg dus dat je met je mobiel kunt bankieren, óf zorg voor contant geld.

 Dit artikel wordt u aangeboden door Seens. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden