<p>Foto: Zwembad Meekenesch</p>

Foto: Zwembad Meekenesch

Geslaagd voor het zwemdiploma

LICHTENVOORDE – Inmiddels is de vakantie al in volle gang. De tijd van er even lekker tussenuit gaan naar bijvoorbeeld het zwembad. En wat is er nu fijner en veiliger dat je toch met een zwemdiploma op zak naar het zwembad kan gaan? Kinderen die in de afrondende fase van het A diploma zitten of het B of C diploma willen halen, gingen in één week tijd met de zwemjuffrouwen van Zwembad Meekenesch intensief aan de slag om alle vaardigheden aan te leren voor het diploma. En dat heeft goed uitgepakt. Bijna 35 kinderen mochten het A, B of C diploma aan de start van de vakantie in ontvangst nemen. Goed gedaan!

Diploma A: Stenn Hofman, Sep Vrieze, Guus Groot Zevert, Dayani Mussche, Lizi Tilley, Jaylana de Ruyter en Milan Doppen.

Diploma B: Daley Baakman, Jesse Gebbinck, Ties Gebbinck, Bram Groot Kormelink, Jayden Lankveld, Lize Lurvink, Tess Siemes, Nigel Rensing, Nanne Bomers, Fajah ter Bille, Vince Doppen, Nola Eekelder, Max Hattink, Fenna Kampshof, Lenn van Ooijen, Sem Taken, Lasse Waalder, Nanne Waalderbos, Guus Groot Zevert, Lizi Tilley, Dayani Mussche, Stenn Hofman en Lize Kaak.

Diploma C: Giovanni van de Liefvoort en Lisse Spanjaard.

Na de vakantie starten er vijf nieuwe zwemlesgroepen bij Zwembad Meekenesch. Kijk voor meer informatie op www.meekenesch.nl/zwemles.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden