Marianum organiseert Open Up festival voor leerlingen locatie Groenlo

Algemeen

GROENLO - Op dinsdag 31 augustus en donderdag 2 september 2021 organiseert Marianum in Groenlo voor leerlingen uit de bovenbouw en de onderbouw een ‘Open Up festival’. Twee dagen vol activiteiten waar leerlingen elkaar ontmoeten, verbinden, kijken en luisteren. 

Tijdens het Open Up Festival volgen leerlingen verschillende workshops. Denk aan 3d-pen-tekenen, etsen, grime, gamedesign, stepdance, een drumshow, theater en hiphop. Allemaal activiteiten waar leerlingen actief aan deelnemen en waarbij verbinden en samenwerken centraal staat. “Het zijn activiteiten waar leerlingen energie van krijgen en geïnspireerd door raken”, aldus de organisatie. 

Het festival is vooral gericht op de beleving van ‘live’ cultuur, omdat Marianum hierin de afgelopen twee jaar weinig heeft kunnen doen voor de leerlingen.
Marianum wil leerlingen een hart onder de riem steken met dit festival. Even twee dagen waarbij ze het gevoel hebben dat ze weer samen zijn en samen dingen ondernemen en van elkaar leren.

Het Open Up festival maakt onderdeel uit van het Nationaal Programma Onderwijs en is een van de vele initiatieven die Marianum nog gaat organiseren de komende tijd. De school hoopt op deze manier bij te dragen aan het herstel en de ontwikkeling van het onderwijs tijdens en na corona.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Elna