<p>Een blije Claudine Waenink met haar Consumer Award 20201. Foto: PR Coiffure Award</p>

Een blije Claudine Waenink met haar Consumer Award 20201. Foto: PR Coiffure Award

Claudine Waenink van Claudine HaarCreaties wint Consumer Award

AMSTERDAM - De winnaars van de 29ste Coiffure Award zijn zondagavond 12 september bekend gemaakt tijdens hét kappersevenement van het jaar. 99 genomineerden streden om de Oscars onder de kappersprijzen. De ‘Consumer Award’, die ook dit jaar werd gekozen door het Nederlandse publiek, ging naar Claudine Waenink van Claudine HaarCreaties uit Lichtenvoorde. 

Al vanaf het voorjaar van 2020 werd reikhalzend uitgekeken naar de ontknoping van de 29ste editie van de Coiffure Award. Een gala voor de hele branche zat er helaas op dit moment niet in. De organisatie besloot de uitreiking toch door te laten gaan. Alle genomineerden werden met hun partner uitgenodigd en hun fans konden via een livestream de uitreiking volgen. Op deze manier konden de genomineerden en winnaars de eer krijgen die zij verdienen. Tijdens Coiffure Award avond werden er maar liefst 13 Awards uitgereikt. 

Laura van de Graaf (Schwarzkopf Professional): “De Coiffure Award biedt de kappers een podium om hun vakmanschap aan een breed publiek te tonen. De deelnemers hebben geduld moeten hebben, nadat reeds in maart 2020 de genomineerden bekend werden gemaakt. Juist in deze tijd zorgt de Coiffure Award voor een positieve impuls voor de Nederlandse kappersbranche en daar zijn wij trots op.”

De Coiffure Award is de belangrijkste onderscheiding binnen de Nederlandse kappersbranche en wordt dit jaar voor de 29ste keer georganiseerd door Schwarzkopf Professional, ondersteund door de ANKO en mediapartner Coiffure Media Group. Een nominatie voor een van de dertien categorieën is vergelijkbaar met de prestige van een Oscarnominatie; het geldt als internationaal keurmerk voor uitgesproken professioneel talent.


coiffureaward.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden