<p>&nbsp;De cover van de nieuwe Voetbalkrant seizoen 2021-2022. Ontwerp: Liesbeth Klein Hulse&nbsp;</p>

 De cover van de nieuwe Voetbalkrant seizoen 2021-2022. Ontwerp: Liesbeth Klein Hulse 

Voetbalkrant verschijnt voor het 15de achtereenvolgende jaar in Oost Gelre en Beltrum

Vijftiende editie van de Voetbalkrant volgende week op de mat

OOST GELRE/BELTRUM - In het seizoen 2007-2008, en dat door Weevers Grafimedia, werd voor de eerste maal de jaarlijkse Voetbalkrant uitgegeven. Dit betekent dat het dit jaar voor de vijftiende achtereenvolgende keer is dat de kleurrijke special, als bijlage bij de weekkranten Elna en Groenlose Gids, bij alle inwoners van de gemeente Oost Gelre, alsmede Beltrum op de deurmat valt. Deze keer verschijnt de voetbalkrant, met sinds het seizoen 2015-2016 Achterhoek Nieuws als verantwoordelijke uitgever, volgende week, enkele dagen vóór de vervolgstart van de amateurvoetbalcompetitie seizoen 2021-2022 op zondag 26 september aanstaande. Dit met een oplage van circa 18 duizend exemplaren.

Door Theo Huijskes

Dat hiervoor over een vervolgstart van de amateurvoetbalcompetitie seizoen 2021-2022 wordt gesproken, heeft te maken met het feit dat de beide voetbalverenigingen Longa ’30 Lichtenvoorde en RKZVC Zieuwent als hoofdklassers al in het weekend van 28 en 29 augustus jl. een begin met de nieuwe competitie hebben gemaakt.

Aan de nieuwe voetbalspecial hebben alle zes voetbalverenigingen uit de gemeente Oost Gelre, te weten Erix Lievelde, Grol Groenlo, HMC’17 Harreveld-Mariënvelde, KSV Vragender, Longa ’30 Lichtenvoorde en RKZVC Zieuwent, alsmede VIOS Beltrum, hun medewerking verleend. Wat Oost Gelre aangaat, zijn er dat twee minder dan in vroegere jaren. Dit als gevolg van de fusies tussen KSH uit Harreveld en VV Mariënveld uit Mariënvelde en tussen Grol en Grolse Boys uit Groenlo.

In de krant, die vanaf het weekend van zaterdag 25 en zondag 26 september tevens ter inzage ligt in alle clubhuizen, bestuurs- en vergaderkamers en dergelijke van de deelnemende clubs, zijn naast het gebruikelijke clubnieuws met daarbij onder andere de teamfoto’s van de eerste selecties, ook een aantal gevarieerde interviews opgenomen. Verder is het ook deze keer de wethouder Sport van de gemeente Oost Gelre, te weten Bart Porskamp, die het voorwoord verzorgt.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden