Herman Brood Tributeband bij Rockcafé Taste

GROENLO - Een spraakmakende ‘Herman Brood show’, zo wordt een optreden van Yada Yada omschreven. Zaterdag 9 oktober treedt dit illustere gezelschap op bij Rockcafé Taste in Groenlo. Opnieuw, want ze stonden al eerder op het podium bij Roland en Marion aan de Lievelderstraat 42. “Waar je mee eindigt, daar begin je ook weer mee”, zo is de gedachte van het ondernemersechtpaar. Yada Yada was de laatste band die optrad op het podium van het muziek- en theatercafé alvorens deze vanwege de coronamaatregelen moest sluiten.

Yada Yada is op dit moment dé Herman Brood Tributeband in Nederland. Met frontman Stick (ex-Wild Romance) is er geen betere Tribute band die het origineel zo dicht benadert. Een show waar we terug gaan naar de jaren ’70/‘80 waarin Herman Brood & His Wild Romance op zijn top was. Stick, die jarenlang met The (Wild) Romance getourd heeft, weet een ‘nieuwe’ ‘verse’ Brood neer te zetten. Buiten een retestrakke band, wil het publiek toch ook een vleugje ‘Herman’ zien en voelen. Met zijn ‘straight from the heart’ performance weet Stick elke bezoeker het ware Brood-gevoel te geven. Het publiek wacht met een setlist van zo’n 40 Brood-songs een avond vol herinneringen met een feest van herkenning.

Zaterdag 9 oktober openen de deuren van Taste om 20.00 uur waarna stipt om 21.00 uur de band begint. Tickets zijn te koop via: rockcafetaste.stager.nl/web/tickets.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden