Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Pompoenen versieren voor het centrum van Lichtenvoorde

LICHTENVOORDE – Met de donkere dagen en Halloween op komst wil Promotie Lichtenvoorde graag iets leuks organiseren voor kinderen van basisschoolleeftijd in Lichtenvoorde en de kerkdorpen. “Daarom hebben we de actie ‘Versier een pompoen!’ bedacht.” vertelt een enthousiaste Jorieke Philippi van Promotie Lichtenvoorde. Op zaterdag 23 oktober staat er een aanhangwagen vol gratis pompoenen op de wekelijkse warenmarkt op de Markt. 

“Het is de bedoeling dat deze pompoenen door de kinderen thuis bewerkt en versierd gaan worden. Bijvoorbeeld door er een gezichtje of ander figuurtje in te snijden”, vervolgt Jorieke. “Daarna kunnen deze pompoenen met een zelf meegebracht potje met kaarsje erin voor een winkel in het centrum komen te staan. Zo kleden we de straten van Lichtenvoorde extra sfeervol aan voor bezoekers.” Aan het pompoen versieren is ook een wedstrijdelement verbonden; onder de inzenders worden prijzen verloot voor de mooiste en creatiefste pompoenen. 

Inleveren
De versierde pompoenen kunnen op vrijdag 29 oktober tussen 17.00 uur en 18.30 uur bij Het Blok worden ingeleverd. Daar staan twee medewerkers van Promotie Lichtenvoorde klaar om de kinderen een winkel toe te wijzen en te noteren wiens pompoen waar komt te staan. Jorieke: “Elke maand proberen we iets leuks in het centrum te organiseren. Deze maand staan de kinderen centraal. We hopen op veel deelname,  pompoenen hebben we genoeg. Dus lieve kinderen, kom allemaal 23 oktober naar de Markt in Lichtenvoorde!”

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden