Afbeelding

Kliederkerk weer van start

Algemeen

LICHTENVOORDE - Op zondag 31 oktober is er, na een lange coronastop, weer een Kliederkerk in de Johanneskerk in Lichtenvoorde. Het thema is deze keer: ‘je mag er zijn’. Op het menu staat een creatief en eigenwijs programma, met een verhaal en afsluitend een gezellige maaltijd. 

Op deze ‘Hervormingsdag’ is de blik gericht op het leven van Maarten Luther, die stond voor waar hij in geloofde. Dat was zeker niet gemakkelijk! Met enkele liedjes en videofragmenten is er aandacht voor zijn verhaal én hoe belangrijk het is dat mensen, jong en oud, mogen opkomen voor wat ze belangrijk vinden. Aan ideeën geen gebrek. Knutselen, een spelletje, wat lekkers? Het zou allemaal zomaar kunnen. Maar wat het precies wordt? Dan is er maar één mogelijkheid: zelf komen!

Kliederkerk is een speelse activiteit voor kinderen en (groot)ouders of begeleiders. De Kliederkerk is op zondag 31 oktober, ‘s middags van 16.00 - 18.00 uur in de Johanneshof in Lichtenvoorde (bij de Johanneskerk). Om te weten hoeveel mensen er komen is het handig je vooraf aan te melden. Graag naam en aantal personen doorgeven vóór 30 oktober, via het email-adres: kidskerk@gmail.com. De deelname is gratis. Je bent van harte welkom!

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant