<p>Het terrein van Oortgiese campers in Baak. Foto: PR</p>

Het terrein van Oortgiese campers in Baak. Foto: PR

Grote Najaar Show bij Oortgiese campers

BAAK - Het 8000 m2 grote terrein van Oortgiese Campers aan de Dambroek 16A in Baak staat het weekend van 30 en 31 oktober weer gevuld met allerlei soorten campers, van klein tot heel erg groot. Met de camper op vakantie is helemaal in en dat is te merken bij Oortgiese Campers.

De vraag naar campers was altijd al in de lift, maar sinds de coronacrisis zijn ze echt niet meer aan te slepen. Dit geldt voor zowel verhuur als voor verkoop. Met de camper op vakantie is de ultieme manier van vakantie gebleken in de onzekere coronatijd. De flexibiliteit en de vrijheid van de camper zorgen ervoor dat men, ondanks alle beperking, heerlijk op vakantie kon.

De grote vraag naar campers is natuurlijk hartstikke positief maar zorgt ook weer voor de nodige uitdagingen, want de levertijden van nieuwe campers zijn op dit moment bizar lang. Nu besteld betekent vaak pas leveren in 2023.

Inmiddels is de verhuurvloot van Oortgiese campers gegroeid naar 55 campers groot en zijn de verkoop activiteiten flink gegroeid met een dealerschap van Sunlight, Dethleffs en de Amerikaanse THOR campers. Ook de verkoop van gebruikte campers gaat aan de lopende band door. Vroeger werd er alleen in bepaalde tijden van het jaar campers verkocht, met name het voorjaar en het najaar. Op dit moment worden het hele jaar door campers afgeleverd die verkocht zijn.

Onderhoud/APK, accessoires en schadeherstel behoren ook tot de mogelijkheden bij Oortgiese Campers. De onderhoudswerkplaats draait inmiddels op volle toeren want natuurlijk moeten alle verkochte campers perfect onderhouden worden. Met dit totaalpakket willen ze de camper eigenaar compleet ontzorgen.

Tijdens de Najaar Show van zaterdag 30 en zondag 31 oktober is de locatie van Oortgiese Campers weer omgetoverd tot een feestelijk showterrein met meer dan 8000 m2 aan camperplezier! Tevens is er een leuke looproute door alle werkplaatsen zodat er achter de schermen gekeken kan worden.

De huurvloot van 2021 zal weer deels aangeboden worden voor verkoop. Allemaal zeer jonge campers van de merken Adria, Burstner, Possl, LMC, Sunlight en Dethleffs. Campers vanaf een half jaar oud maar tegen scherpe prijzen. Bus-campers, half integralen en integraal campers, ze staan er allemaal. Daarnaast zal er een brede selectie aan top Occasioncampers zijn die staan te trappelen om een nieuwe eigenaar te vinden.

Tijdens de feestelijke show zal er uiteraard weer een hapje en een drankje zijn. Iedereen is van harte welkom tussen 9.30 en 16.30 uur op de Dambroek 16A in Baak.


www.oortgiese-campers.nl

085-773 10 22

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden