<p>Hans Hanselman bij zijn versierde terminal trekker. Foto: Aloys Roemaat Transport</p>

Hans Hanselman bij zijn versierde terminal trekker. Foto: Aloys Roemaat Transport

Hans Hanselman met pensioen na 46 jaar

LICHTENVOORDE - Vanaf 1975 heeft Hans Hanselman ononderbroken als chauffeur voor Aloys Roemaat Transport gewerkt. Op vrijdag 5 november verraste hij tijdens zijn laatste ritje langs de vaste adressen op het industrieterrein de klanten met een taartje. Bij terugkomst op de zaak werd Hans zelf verrast; zijn favoriete gehaktbal stond al klaar met daarnaast een halve liter. Een dag later was het tijd voor een officieel afscheid. Peter Roemaat haalde Hans thuis op met zijn eigen terminal trekker met in het kielzog 15 collega’s. Onder luid getoeter maakte de feestelijke stoet een ererondje door Lichtenvoorde.

Als jonge jongen is Hans in de straat bij Aloys Roemaat komen wonen. Hans heeft bij Aloys aangeklopt voor een baan als chauffeur en kon direct de volgende dag beginnen. Loyaal als hij is, is Hans niet meer weggegaan. Jarenlang is hij de vaste verhuizer geweest en heeft vele inboedels door zijn handen laten gaan. Hij kon door zijn vakmanschap en vooral humor veel stress, die een verhuizing met zich meebrengt, wegnemen bij de mensen. Na het wegvallen van de verhuizingen, is Hans als afhaalchauffeur de vaste waarde van het bedrijf geworden voor de klanten op het industrieterrein.

Bij zijn afscheid waren, naast zijn collega’s, ook een groot aantal familieleden aanwezig. De directie, collega’s en familie Roemaat hebben lovende woorden gesproken. En het bleef niet bij woorden; voor zijn inzet heeft Hans van zijn collega’s een prachtig fotomozaïek ontvangen en de familie Roemaat heeft de ‘Hans Hanselmantrofee’ in het leven geroepen voor uitzonderlijke prestaties. Door de directie is Hans geëerd met een heuse Walk of Fame: een prachtige gedenktegel bij de ingang van het bedrijf.

Zijn inzet, collegialiteit en humor zullen gemist worden, maar de deur staat altijd open. Hans kan nu gaan genieten van zijn welverdiende pensioen.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden