Plat Gespöld gaat door

Plat Gespöld gaat door

ACHTERHOEK/ULFT - Het dialectfestival Plat Gespöld op zondagmiddag 21 november van 14.00 tot 17.00 uur, in de DRU fabriek in Ulft gaat door. Het festival is immers ’s middag en kan zich houden aan de voorgeschreven maatregelen die op dit moment van toepassing zijn. 

De middag staat in het teken van de uitreiking van de Gelderse Kleiroze, de uitverkiezing van het ‘haevegste dialectnummer 2020-2021’, uit Achterhoek en Liemers. Genomineerd zijn ‘De Vri-jheid’ van Joop Boxstart uit Babberich, Tim, Christof en Wally uit Groenlo met ‘Blief gezond’, en ‘Eppeln’ van Mizstic (Eric Heutinck uit Zieuwent en Sandra Vriese uit Hummelo). Alle drie genomineerden zullen een setje met eigen nummers spelen. Daarnaast Boetners frontman Kevin Raayman die zangeres Rowan Langenhof begeleidt en The Nightingirls. 

Finale Gelderse Kleiroze
Het aanwezige publiek bepaalt voor 50% de uitslag van de uitverkiezing van de Gelderse Kleiroze, de vakjury de andere 50%. Kaarten zijn te verkrijgen via www.dru-industriepark.nl/agenda/2021/11/plat-gespold

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden