Gerard van Rossum en Truus Engelbarts. Foto: Leo Wieggers
Gerard van Rossum en Truus Engelbarts. Foto: Leo Wieggers ( )

Koren huldigen hun jubilarissen

LICHTENVOORDE - De meeste kerkkoren vieren op of rond 22 november hun Ceciliafeest. Zo ook de twee kerkkoren van de Bonifatiuskerk: Gaudio en het Herenkoor. Het feest kon helaas niet doorgaan, maar de huldiging van de jubilarissen door de beheercommissie wel. Dit gebeurde na een mooi gezongen mis in de Bonifatiuskerk.

Er waren dit jaar drie jubilarissen: Truus Engelbarts, Gerard van Rossum en Jan Holkenborg. Truus is lid van Gaudio en werd gehuldigd omdat ze 50 jaar lid is. Ze kreeg de gouden speld van de Bonifatiuskerk. Gerard is 40 jaar lid en kreeg de zilveren speld. Hij zingt bij Gaudio en bij het Herenkoor en is tevens bestuurslid van het Herenkoor. Ook kregen de jubilarissen een oorkonde en een bos bloemen. De huldiging werd afgesloten met een krachtig ‘Lang zullen ze leven!’

Jan was 40 jaar lid van het Herenkoor, maar moest om gezondheidsreden stoppen met zingen. Twee bestuursleden hebben hem de vorige week thuis gehuldigd en hem de zilveren speld, de oorkonde en een bos bloemen overhandigd. 

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden