<p>Een feestelijk bedankje van de Technische Commissie voor Han ter Woerds. Foto: LTC De Kei</p>

Een feestelijk bedankje van de Technische Commissie voor Han ter Woerds. Foto: LTC De Kei

Eerste Marku Bouw Open groot succes

LICHTENVOORDE - Onlangs werd voor het eerst het Marku Bouw Open tennistoernooi gespeeld op de banen van het tennispark van LTC De Kei. Marku Bouw is de nieuwe hoofdsponsor van LTC De Kei. Zij volgen daarmee Porskamp Installatietechniek op die vijf jaar lang hun naam aan de Lichtenvoordse tennisvereniging hadden verbonden. Het evenement geniet een grote mate van populariteit onder tennissers uit Lichtenvoorde en omgeving. Reeds enkele weken voor de start bleek het toernooi volgeboekt en moest de organisatie de inschrijving sluiten. 

Het weer bleef de hele week goed met hier en daar een bui maar dat mocht de pret niet drukken. Er werd wederom flink gestreden om de prijzen in diverse categorieën. Iedereen stond met veel plezier te tennissen. Naast de vele deelnemers wist ook het publiek de weg naar het tennispark van Lichtenvoorde te vinden. Dit was echter in het finaleweekend helaas niet meer toegestaan vanwege de oplopende coronacijfers. De deelnemers moesten op eigen kracht de strijd met hun tegenstanders aangaan maar ook dat maakte de strijd niet minder. Er waren vele spannende wedstrijden. 

Tijdens het toernooi werd er afscheid genomen van Han ter Woerds. Hij heeft 14 jaar de Technische Commissie bijgestaan als mede-toernooileider. Tijdens de toernooien was Han niet weg te denken van de banen van LTC De Kei. Hij werd daarom maar eens flink in het zonnetje gezet. Het bestuur dankte Han namens alle deelnemers van de toernooien door de jaren heen en hoopte hem nog vaak in het tennispark op de banen te zien.

Winnaars
GD8: Twan Wolters en Iris Nieuwenhuis, Jan Vrieze en Laura Stortelder; DD8: Agnes Veenhuizen en Geerke Vos, Frederique Grevers en Lenneke Kolkman; HD8: Niek Sanders en Daniël Siemes; Wouter Bles en Joris Minkhorst; GD7: Laurens Klein Goldewijk en Kim Klein Goldewijk; Eddy Ruesink en Paula Bader; DD7: Yvonne Overkamp en Karin Wopereis- Rensing, Ursula Damen en Amber Klomberg; HD7: Gijs Sanders en Twan Wolters, Maikel Heideman en Bert te Lindert; GD6: Mark Peters en Lotte Westervoorde, Gijs Sanders en Kelly Klein Goldewijk; DD6: Bo Dusseldorp en Heleen Soer, Mona Veldkamp en Romy Vultink; HD6: Michel Pillen en Geert Jan Stokkers, Michel Helsdingen en Bas Huntink; GD5: Charley Molleman en Carlijn Veldhuis, Jaco Klein Goldewijk en Daisy Beusink; DD5: Daisy Buesink en Marlies Slütter, Simone Gebbink en Ruth Hulzink; HD5: Jaco Klein Goldewijk en Charley Molleman; Sjoerd Knufing en Dirk Spieker.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden