GroenLinks presenteert kandidatenlijst voor gemeenteraadsverkiezingenverkiezingen

GroenLinks presenteert kandidatenlijst voor gemeenteraads-verkiezingenverkiezingen

OOST GELRE - GroenLinks doet mee aan de gemeenteraadsverkiezingen in Oost Gelre. Inmiddels is ook de kandidatenlijst vastgesteld.

Op 3 november stelde de Algemene Leden Vergadering van GroenLinks voor de gemeente Oost Gelre de volgende(voorlopige) kandidatenlijst vast: 1.Jan Dirk Focker (Vragender); 2.René Jansen (Groenlo); 3.Maria Huibers (Groenlo); 4.Hans van der Boor (Lichtenvoorde) en 5.Christine Milius (Groenlo). De nummers 1 tot en met 3 zijn beschikbaar voor een zetel in de gemeenteraad. 

Oost Gelre is één van de weinige gemeenten in Nederland waar GroenLinks op geen enkele manier in de gemeenteraad is vertegenwoordigd. Jan Dirk Focker: “Daar moet vanaf 16 maart 2022 een eind aan komen! Politiek Oost Gelre mist een fris, groen en links geluid. Het linkse geluid in de gemeenteraad van Oost Gelre moet wat ons betreft versterkt worden.”                                                                                                                 

Er kunnen ook nog kandidaten aan deze lijst worden toegevoegd. Dit kan tot begin december. Geïnteresseerden kunnen zich melden via groenlinks.oostgelre@gmail.com.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden