<p>Zondag 19 december kunnen wandelaars genieten van het winterse coulisse-landschap. Foto : Ron Rensink</p>

Zondag 19 december kunnen wandelaars genieten van het winterse coulisse-landschap. Foto : Ron Rensink

(RON RENSINK 0647558421)

WF Coulisse-wandeltochten op zondag 19 december

WINTERSWIJK - Zondag 19 december sluit de stichting WFevenementen het jaar af met de Coulisse-wandeltochten. Tussen 10.00 en 12.00 uur kunnen wandelliefhebbers starten voor een tocht van 11 of 16 kilometer door de buurtschappen Brinkheurne, Vosseveld en Henxel. Start en finish zijn bij het schaats- en skeelercomplex aan de Bataafseweg 2c in Winterswijk, waar voldoende parkeergelegenheid is. 

De tochten gaan hoofdzakelijk over kleine wegen, zandwegen en bospaden en worden duidelijk uitgepijld; daarnaast krijgen de deelnemers een uitgebreide routebeschrijving. Deelnamekosten zijn 3,50 euro per persoon, inclusief een kleine versnapering. Onderweg is er een pauzeplaats, waar een warme drank en een hapje genuttigd kunnen worden. Alle deelnemers dienen zich uiteraard aan de momenteel geldende Corona-maatregelen te houden.

In 2022 hoopt WFevenementen weer een volledig programma voor zowel wandelaars als fietsers te kunnen presenteren. De activiteiten voor de eerste drie kwartalen staan inmiddels op de website www.wfevenementen. Het grootste evenement is de Internationale Fiets4daagse Winterswijk, van 21 juni tot en met 24 juni.


www.wfevenementen.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden