Kidspret betekent uiteraard ook springkussens in diverse vormen. Foto: PR
Kidspret betekent uiteraard ook springkussens in diverse vormen. Foto: PR

Kidspret bij Kaasboerderij Weenink Lievelde

Algemeen

LIEVELDE - De luchtkastelen van Kidspret staan van donderdag 4 tot en met zondag 14 augustus weer op het terrein van Kaasboerderij Weenink in Lievelde. Direct achter het terras en de stallen zijn dan tal van springkussens voor groot- en klein te vinden. 

Heerlijk springen, klimmen, klauteren en glijden van een piratenschip, klimtoren of de stormbaan. En bij zonnig en warm weer gaat het water aan op de buikschuifbaan of kunnen de kinderen uit een gigantische haaienbek van de waterglijbaan afglijden. Voor de kleintjes is er de Jungledome, het koe-kussen en leuke spellen zoals de megablokken, een rups en vier op een rij. Voor ouders en begeleiders is er een terras aanwezig en zij hebben gratis toegang. Eten en drinken kan hier worden besteld. De kussens en spellen voor de kleinste deelnemers zijn op zichtafstand van het terras geplaatst. In samenwerking met Kaasboerderij Weenink is het kinderfestijn dagelijks geopend en kan men genieten van het horeca-aanbod ter plekke.

Alleen kinderen hebben een ticket nodig. Kleintjes tot 80 centimeter lengte hebben gratis toegang. Er zijn dag-, driedagen- en onbeperkt-toegangskaarten beschikbaar. Kidspret is dagelijks open van 10.00 en 17.00 uur. Alle info en tickets via www.kidspret.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Elna