Afbeelding
Foto: PR

Leef meer buiten met deze tuin-items

Algemeen

Wie een tuin heeft, verkeert daar het liefst een groot deel van de tijd. De frisse lucht inspireert en de geur van de planten en bloemen zorgt voor ontspanning in ons drukke leven. Ook Nederlanders zijn gaan beseffen dat die ontspanning belangrijk is en investeren daar graag in. Met deze items maak je van de tuin een plek die het hele jaar door gezellig is. 

Aandacht voor elkaar en je gezin in de eigen intex spa

Een eigen opblaasbaar intex zwembad is de plek waar na een lange dag werken alles even van je afglijdt. Deze zijn heel betaalbaar te krijgen via specialist TZS, en gebruiksvriendelijk bovendien. Zoek een gezellige, beschutte hoek in de tuin en geniet jaarrond van het (warme) water. Zo kom je als gezin nader tot elkaar, en als stel beleef je romantische avondjes met mooie gesprekken. 

Overkapping

In ons land wil het nog wel eens regenen, misschien is dat te zacht uitgedrukt. Een afdakje boven de intex spa is daarom ideaal, en wanneer die overkapping meer ruimte biedt kan er ook gerelaxt worden. In de winter doe je dat net zo goed, alleen dan met een dekentje erbij. Die overkapping is dus evenmin seizoensgebonden. 

Veel groen

Van veel groen in de tuin worden we niet alleen vrolijk, het is ook een stok achter de deur om meer buiten te zijn. Bomen, planten en bloemen hebben de nodige aandacht nodig. Wie weet ontstaat zo een nieuwe hobby! Zeker wanneer je een deel van de tuin reserveert voor een moestuin, houdt het je bezig en heb je bovendien verse ingrediënten voor heerlijke maaltijden. Tomaten, courgettes en bonen doen het prima in de volle grond in ons klimaat, en in een kleine kas kweek je nog meer lekkernijen. 

Eruit met die grauwe tegels!

Het is zonde van je tuin om die grijze, grauwe tegels erin te laten liggen. Sowieso moet het geen veredeld parkeerterrein worden, maar een sfeervolle plek. Zoek dus tegels uit met warmere kleuren of maak houten vlonders. Een grasveld is voor gezinnen met kinderen fijn. 

Meubels en accessoires van pallets

Wie gratis een paar pallets scoort en een beetje handig is, voelt zich de koning te rijk met dit duurzame bouwmateriaal. In no time tover je ze om tot loungeset. Van het hout dat overblijft maak je accessoires. De blokjes gaan in de open haard onder de overkapping. Leve het buitenleven!

Dit artikel wordt u aangeboden door TOP zwembadshop. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Elna