De Boschkempers gaan weer de boer op om voorjaarsbloeiers te verkopen. Eigen foto

De Boschkempers gaan weer de boer op om voorjaarsbloeiers te verkopen. Eigen foto

Boschkempers brengen de lente naar Lichtenvoorde

Cultuur

Tweede ronde plantjesactie

LICHTENVOORDE - Corsogroep Boschkempers gaat weer de boer op met haar jaarlijkse plantenverkoop. De actie vindt plaats op zaterdag 7 mei (de dag voor Moederdag). Leden en vrijwilligers gaan voor de tweede zaterdag op rij de straten van Lichtenvoorde in om hun bloemen en planten aan te bieden en zij zullen dan ook de lente meebrengen! Met een aanhanger vol perkplantjes en hangende planten streven de Boschkempers ernaar om net als in het verleden alle huizen in Lichtenvoorde en de kerkdorpen te bezoeken. 

Corsogroep Boschkempers bouwt ieder jaar een grote corsowagen. De opbrengst van deze geraniumactie wordt dan ook gebruikt om op de tweede zondag in september een spetterende wagen op straat te zetten. Naast de inkomsten voor de groep is het doel van de leden om zoveel mogelijk mensen van kleurrijke bloemen en planten te voorzien, zodat iedereen weer een fleurige tuin en/of balkon heeft. Leden en vrijwilligers van Corsogroep Boschkempers hopen daarom dat u zaterdag 7 mei een aantal van die prachtige planten van hen zult kopen. 

Vooraf bestellen
Indien u op deze dag niet thuis bent of u wilt graag grote aantallen bestellen, dan kunt u vóór 7 mei rechtstreeks contact opnemen met Corsogroep Boschkempers. In overleg zullen dan de bloemen en/of planten bij u thuis bezorgd worden. Mal naar evenementen@boschkempers.nl of bel Bram op telefoonnummer 06 – 393 475 42.

Volop keuze uit bloeiende planten. Eigen foto

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant