Werken met je handen, workshop 'Bouwen met hout' in de Koppelkerk. Foto: PR

Werken met je handen, workshop 'Bouwen met hout' in de Koppelkerk. Foto: PR

Kinderen leren bouwen met hout in Koppelkerk

Cultuur

BREDEVOORT - Deze zomervakantie organiseert de Koppelkerk op een viertal zondagen workshops voor kinderen van 6 t/m 13 jaar. De derde in de reeks is op zondagmiddag 21 augustus en staat in het teken van ‘bouwen met hout’. Geïnspireerd op het werk van kunstenaar Truus Wilmink gaan de kinderen aan de slag met hout om hiermee een eigen kunstwerk te maken. 

Tijdens de workshops staat iedere keer een thema centraal uit de tentoonstelling ‘Vrijheid, gelijkheid en eigenheid’, die momenteel te bezoeken is in de Koppelkerk. In de tentoonstelling is het werk van vijftien kunstenaars te zien: van schilderijen tot foto’s en van sculpturen tot metershoge tekeningen.
De middag begint om 13.30 uur met een bezoek aan de tentoonstelling en een korte introductie. De workshop wordt gegeven door Janneke Wikkerink in de Koppelkerk. Ouders, opa’s en oma’s en andere begeleiders zijn ook welkom, zij kunnen een bezoek brengen aan de tentoonstelling en na afloop genieten van een kop koffie of thee op het terras of in het gezellige boekencafé. Zij betalen de reguliere entreeprijs van de Koppelkerk.
Deelname aan de workshop van zo/n anderhalf uur kost 5 euro per kind. Er is plaats voor acht kinderen. Het reserveren van een plek is noodzakelijk. Dat kan via de website. De entree voor de tentoonstelling bedraagt 6 euro, incl. kop koffie/thee; t/m 18 jaar gratis entree.


www.koppelkerk.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Elna