De carnavalskledingbeurs in De Mattelier. Foto: PR

De carnavalskledingbeurs in De Mattelier. Foto: PR

Carnavalskledingbeurs bij De Mattelier

Cultuur

GROENLO - Ook dit jaar wordt er weer een carnavalskledingbeurs gehouden in cultureel centrum De Mattelier in Groenlo. Op zaterdag 28 januari is er voor carnavalminnend Oost Gelre weer gelegenheid om een leuk carnavalskostuum te bemachtigen of zelf carnavalskleding te verkopen. Organisatoren Erna Kormelinck en Veronique Klein Gebbink fungeren als tussenpersoon en zorgen ervoor dat de ingebrachte kleding verkocht wordt. Twintig procent van de opbrengst gaat na aftrek van de kosten naar het jeugdcarnaval van De Knunnekes.

Kleding en/of accessoires kunnen op vrijdag 27 januari tussen 18.00 en 20.30 uur worden ingeleverd waarna op zaterdag 28 januari van 10.30 tot 14.00 uur de verkoop plaats vindt. Betalen kan behalve contant ook per pin. De opbrengst van de kleding en de niet verkochte kleding kunnen na de beurs weer opgehaald worden vanaf 15.30 uur. “Hou met het bepalen van de verkoopprijs er rekening mee dat 20 procent van het bedrag voor de organisatie is. Na aftrek van de gemaakte kosten gaat de opbrengst van de beurs naar de organisatie van het jeugdcarnaval van De Knunnekes in Groenlo”, zo laten Erna en Veronique weten.

“Wij denken dat er veel kleding ligt te verstoffen op zolder, dus grijp je kans en biedt het te koop aan tijdens de carnavalskledingbeurs. Wie weet maak je er een ander erg blij mee en hou je er ook nog een leuk bedragje aan over!” Verzoek is om even contact met Erna of Veronique op te nemen indien men meer dan 15 items in wil leveren. Dit om een lange wachtrij tijdens het inbrengen te voorkomen. Hiervoor of voor meer informatie kunt u terecht bij Erna Kormelinck 06 5734 3456 of Veronique Klein Gebbink 06 3803 7776.

Afbeelding

Advertenties doorgeplaatst vanuit Elna