Afbeelding

PeuterParty in Bibliotheek Winterswijk

Cultuur

WINTERSWIJK - Op zaterdagochtend 4 februari a.s. organiseert de Bibliotheek Oost-Achterhoek in Winterswijk een PeuterParty ter ere van de Nationale Voorleesdagen. Het feest begint om 10.00 uur en zal duren tot 13.00 uur. Het wordt een waar feest, met muziek, voorlezen én een voorstelling! Niet zo maar een voorstelling…. Tijl Damen speelt de voorstelling ‘Feest tralala’. De toegang tot de PeuterParty is gratis, maar reserveren voor de voorstelling is noodzakelijk: www.oostachterhoek.nl/peuterparty.

Voorstelling ‘Feest tralala’
Om 10.00 uur kan iedereen vanaf 2 tot 6 jaar komen kijken naar de voorstelling van Tijl Damen, ‘Feest tralala’. Een vrolijke, muzikale voorstelling vol feestelijke liedjes en veel interactie met het publiek. Natuurlijk past deze voorstelling, zeer geschikt voor peuters en kleuters, heel goed bij het Prentenboek van het Jaar: ‘Maximiliaan Modderman geeft een feestje’.

Prentenboek van het Jaar en Muziek op schoot
Om 11.00 uur wordt het Prentenboek van het Jaar voorgelezen. Maximiliaan Modderman is alleen thuis en organiseert een feest voor zijn speelgoedbeesten. Met taart! Het wordt een wild feest. En een vies feest. Wat zullen mama en papa zeggen als ze thuiskomen? Vanaf 11.30 uur kunnen de kinderen zich heerlijk uitleven bij Muziek op schoot. Hans Roerdinkholder maakt er, samen met de kinderen, een leuk feestje van.

Nog veel meer activiteiten
Tussen 11.00 en 13.00 uur zijn er nog heel veel andere activiteiten. Zo kunnen alle peuters en kleuters met hun opa, oma, papa, mama of broertjes, zusjes ‘in bad’ en dan op de foto. De foto kan ingezonden naar de bibliotheek (webredactie@oostachterhoek.nl) en het mooiste plaatje wint een prijs. Of moddertaartjes maken. Of met Patrick en Patricia op zoek naar Maximiliaan en zijn vriendjes en samen de bieb weer netjes maken. Maar ook kunnen de kinderen heerlijk kliedertekenen. Kortom, volop modderige bedrijvigheid in de bieb

Deelname en aanmelden voorstelling
Alle activiteiten tijdens de PeuterParty zijn helemaal gratis. Voor de voorstelling moet je wel reserveren. Meer informatie over dit feest voor de allerjongsten vind je op www.oostachterhoek.nl/peuterparty. Daar kun je ook reserveren voor de voorstelling.

Cadeautje
Peuters die tijdens de Nationale Voorleesdagen lid worden van de Bibliotheek ontvangen een toepasselijk cadeautje: het vingerpopje van Maximiliaan (zo lang de voorraad strekt)..

Advertenties doorgeplaatst vanuit Elna