Paul de Leeuw speelt in De Storm. Foto: PR
Paul de Leeuw speelt in De Storm. Foto: PR

Zie Paul de Leeuw op zijn best in Theater De Storm

Cultuur

WINTERSWIJK - Paul de Leeuw tourt met zijn eigen show langs de theaters en doet op vrijdagavond 10 maart aanstaande De Storm in Winterswijk aan. De voorstelling ‘60? We zien wel’ gaat over het leven en ouder worden. Vol zelfspot maakt hij een tijdreis door zijn leven.

 Met zelfspot weet de altijd aanwezige Paul wel raad, zeker in deze nieuwe en persoonlijke onemanshow. De Leeuw, een zestiger met artrose, blikt met liefde en spot terug op zijn leven. Paul mijmert over zijn eerste-, grote- en ware liefde en maakt ouderwets lol met zijn publiek. Tijdens de show zingt Paul nummers die hij nog nooit live in het theater gezongen heeft. Zo zingt hij voor het eerst ‘Blote Jongens in het Park’. Liedjes die nu, jaren later, misschien een heel andere betekenis hebben.

Terug in het theater is De Leeuw zichzelf en volgens velen op zijn best. Volgens de Volkskrant is ’60? We Zien wel’ Paul de Leeuws beste theatervoorstelling in jaren. De voorstelling wordt dan ook bekroond met maar liefst vier sterren. Snelle improvisaties, plat vermaak en oprechte ontroering liggen op de loer in deze show die bijna elke avond anders is.

Ticketverkoop Een ticket voor de show van Paul de Leeuw kost 25 euro en is te bestellen online via www.theaterdestorm.nl of via de theaterkassa - geopend op dinsdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur, tel. 0543 – 519285.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Elna