Een werk van Maria Klijn.

Een werk van Maria Klijn.

Tiende editie Hip Handwerkfestijn bij Mattelier

Cultuur

GROENLO -  De Mattelier is zaterdag 17 februari van 10.00 tot 17.00 uur opnieuw ‘the place to be’ voor liefhebbers van handwerken en eigengemaakte spullen. Alweer voor de tiende keer organiseert Handwerken Verbindt de populaire handwerkmarkt ‘Hip Handwerkfestijn’ in het sociaal cultureel centrum van Groenlo. 

Dit tienjarig jubileum is voor de organisatie een reden om het evenement eens extra uitgebreid en met een ruimere opzet te vieren. Naast de meer dan 30 standhouders, die graag met u ideeën uitwisselen, demonstraties geven, van alles laten zien wat met textiel en handwerken te maken heeft, is er dit jaar ook gelegenheid voor een aantal kleine workshops. U kunt breien/haken met het handwerkcafe Brouwershuusken, ArtTradingCards-kaartjes maken met het CreaCafeDidam, een ATC-ruilbeurs, of aanschuiven bij de breitafel van de Grolse Wanten. Ook is er een kleine expositie van Maria Klijn, die schilderijen maakt van stof. Tegelijk kan men snuffelen tussen vintage handwerkspullen. Om 11.30 uur en 15.00 uur zullen er modeshows zijn, waarbij creaties van verschillende standhouders worden getoond.

De toegang van het Hip Handwerkfestijn is gratis. De Mattelier is gevestigd aan de Mattelierstraat 19 in Groenlo. Parkeren om de hoek aan de Wheme.


Facebook: Handwerken verbindt

Strand. Een werk van Maria Klijn.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant