Vlnr: acteur Kevin Lankveld, regisseur Aad Witteveen, Suze van Lochem en interviewer Talie Wijlens van MAZZEL. Foto: PR

Vlnr: acteur Kevin Lankveld, regisseur Aad Witteveen, Suze van Lochem en interviewer Talie Wijlens van MAZZEL. Foto: PR

Passie24 bij V.O.F. MAZZEL tijdens podcast #het zijn net mensen

Cultuur

LICHTENVOORDE - Passie 24: een theaterstuk voor jong en oud! Daarom spelen naast ervaren acteurs als Peter Dubois en Gerben Wissink, jongeren de hoofdrol. Jongeren als Kevin Lankveld, Claudia van Bree en Ilse ter Heurne, die op hun eigen manier een schat aan ervaring en talent op het podium weten te brengen.

Niet alleen op het toneel worden jongeren bij het theaterstuk betrokken. Samen met Talie Wijlens en Marco te Nijenhuis van jongerenwerk V.O.F. MAZZEL wordt de jeugd op hun manier betrokken bij Passie24. MAZZEL is gespecialiseerd in jongerenwerk, opbouwwerk en het geven van adviezen omtrent leefbaarheid en richt zich betreffende jongeren met name op talentontwikkeling, participatie en ontwikkeling van de eigen identiteit. Doelen die naadloos aansluiten bij de inhoud van Passie24.

Hoe krijg je jongeren in het theater?
Jongeren kun je het best aanspreken via hun eigen netwerk en sociale media. Volgens Kevin is theater beslist geen stoffig geheel en is het jongerentheater juist een trend in opmars. “Als je er maar enthousiast genoeg over vertelt.” En dat kan hij! Binnenkort te beluisteren op YouTube, Instagram en de website van MAZZEL in de podcast #het zijn net mensen, waarin Kevin vertelt wat hem beweegt, welke rol hij speelt en waar zijn grootste passie ligt.

Ook gaan Willem van der Ven en Suze van Lochem met een camera de straat op om jongeren te interviewen over hun passie. Suze is stagiaire bij jongerenwerk vanuit het Graafschap College en haar passie is het ontwerpen en bouwen aan de corsowagen Kwintet. Dat haar passie groot is, blijkt uit het feit dat haar ogen gaan stralen als ze erover vertelt. Deze video-opnamen worden gebruikt in de voorstelling van Passie24.

Kaarten verkrijgbaar via www.passie24.nl of bij Fotoprimeur aan de Markt 9 in Lichtenvoorde.

Acteur Kevin Lankveld.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant