komedie met Jim Bakkum in Theater de Storm. Foto: Rubenpaulruben
komedie met Jim Bakkum in Theater de Storm. Foto: Rubenpaulruben

Snedige komedie met Jim Bakkum in Theater de Storm

Cultuur

WINTERSWIJK - Theater Oostpool speelt een tragikomische voorstelling over de wereldberoemde voetballer Mario (gespeeld door Jim Bakkum). Mario heeft door ziekte nog een jaar te leven en trakteert zijn miljoenen fans op een theatershow over zijn eigen leven. De artistiek leider Fabio van het beoogde theater waar dit gespeeld gaat worden ziet dit totaal niet zitten. Vol dedain en tegenzin staat hij Mario hierin bij en geeft hij hem nog een bemoedigend, maar niet gemeend schouderklopje voor opkomst op het toneel… Hoe dit verder gaat? Showmeister is op donderdag 14 maart, 20.15 uur te zien in Theater de Storm. 

Het verhaal
‘Showmeister’ van Theater Oostpool is zo’n toneelvoorstelling die eigenlijk niet in een paar woorden te vatten is. Bezoekers moeten dit ervaren om het humoristische en ironische verhaal te begrijpen. In het stuk krijgt Jim Bakkum in de rol van de wereldberoemde voetballer Mario te horen krijgt dat hij nog maar een jaar te leven heeft. Hij bedenkt daardoor dat hij als ultiem afscheidscadeau voor zijn miljoenen fans een theatershow over zijn leven wil maken.
Dit ziet de artistiek leider Fabio van het theater waar de voorstelling gepland staat totaal niet ziet zitten. Maar dan ook echt niet! Je raadt het al, dit resulteert in een hilarische strijd tussen Mario en Fabio, waarin het complete theaterbedrijf op de hak genomen wordt.

Ticketverkoop
Een ticket voor Showmeister op donderdag 14 maart, aanvang 20.15 uur, kost 25 euro. Het is mogelijk om online te boeken via www.theaterdestorm.nl of via de theaterkassa - geopend op dinsdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur, tel. 0543 – 519285. Wie gebruik wil maken van audiodescriptie, moet kaarten bestellen via de telefoon (0543-519285) of mail (info@theaterdestorm.nl). 

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant