Decoratief eierboeketje. Foto: Hobby- en Paasbeurs 2024

Decoratief eierboeketje. Foto: Hobby- en Paasbeurs 2024 

Paas-/hobbybeurs 2024 bij Erve Kots

Cultuur

LIEVELDE - Ruim dertig deelnemers tonen en demonstreren vol trots hun hobby tijdens de Paas- en hobbybeurs op zondag 24 maart in de zaal van Erve Kots in Lievelde. De beurs begint om 10.00 uur en duurt tot 16.30 uur. Voor jong en oud is er van alles te zien en uit te beleven. Entree 2,50 per persoon. Kinderen tot 12 jaar gratis.

Wat is er zoal te zien? Beschilderde en bewerkte eieren (echt vakwerk), paasdecoratie, prachtige bloemstukken speciaal voor Pasen, gehaakte kippen en kuikens, handgemaakte sieraden, grote diversiteit aan kaarten, vogelhuisjes gemaakt van een theepot, vogelhuisjes van hout, gehaakte beesten, schilderwerk en vele andere unieke hobby’s. Bezoekers kunnen ook deelnemen aan een workshop stipwerk of een bijzondere kaart maken.

“Kom op 24 maart naar Erve Kots om te genieten van bijzondere hobby’s, om deel te nemen aan een workshop, voor de gezelligheid of om in het restaurant te genieten van een lekker kopje koffie”, aldus de organisatie die hoopt vele belangstellenden te mogen begroeten bij Erve Kots aan de Eimersweg 4 in Lievelde.

Een 'kievits-ei'. Foto: Hobby- en Paasbeurs 2024
Handgemaakte sieraden. Foto: Hobby- en Paasbeurs 2024
Ei met visjes. Foto: Hobby- en Paasbeurs 2024

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant