Vlnr: : Mathijs Mombarg, Rob Onstenk, Arne ten Dam, Reinoud Wopereis, Dion Rouwhorst en André Storteler. Foto: Sint Sebastiaan

Vlnr: : Mathijs Mombarg, Rob Onstenk, Arne ten Dam, Reinoud Wopereis, Dion Rouwhorst en André Storteler. Foto: Sint Sebastiaan

Bijna 230 jaar aan lidmaatschap van schuttterij Sint Sebastiaan

Cultuur

ZIEUWENT - Tijdens de jaarvergadering van Schutterij Sint Sebastiaan Zieuwent-Mariënvelde, gehouden op maandagavond 18 maart, waren er maar liefst zes jubilarissen die samen 227,5 jaar lidmaatschap vertegenwoordigen. 

Op deze avond werd André Storteler, tambour-maître bij de vereniging, gehuldigd voor zijn 60-jarig lidmaatschap. Hij ontving een gouden speld voorzien van een diamant als onderscheiding. Reinoud Wopereis, herkenbaar op straat aan de grote trom, werd gehuldigd voor zijn 50-jarig lidmaatschap. Hij ontving een gouden speld als onderscheiding. Arne ten Dam en Dion Rouwhorst werden gehuldigd voor hun 40-jarig lidmaatschap, Arne bespeelt de Quint Toms (vijf trommels) en Dion bespeelt een xylofoon. Beide heren ontvingen een pen met inscriptie als aandenken aan deze mijlpaal. Rob Onstenk, vendelier bij de vereniging, ontving een zilveren speld voor zijn 25-jarig lidmaatschap. Een bronzen speld was er voor Mathijs Mombarg voor zijn 12,5-jarig lidmaatschap. Hij bespeelt een xylofoon bij de vereniging. 

De jubilarissen werden onder luid applaus bedankt voor hun inzet en ontvingen ieder een leuk pakketje van de plaatselijk Spar supermarkt.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant