Opvolger Hendrik Groen reeks Rust & Vreugd in de De Storm. Foto: Anne van Zantwijk
Opvolger Hendrik Groen reeks Rust & Vreugd in de De Storm. Foto: Anne van Zantwijk

Opvolger Hendrik Groen reeks Rust & Vreugd in De Storm

Cultuur

WINTERSWIJK - Na de succesvolle dagboeken van Hendrik Groen, verruilt de auteur het verzorgingshuis voor een volkstuin en kruipt in de huid van de 68-jarige Emma. Emma is nog maar kort weduwe als zij een inschrijving terugvindt voor een tuinhuisje op ‘Rust & Vreugd’. Rust & Vreugd is een ontroerende, herkenbare en vooral hilarische muzikale voorstelling en is te zien op vrijdag 12 april aanstaande in Theater de Storm in Winterswijk. 

Het verhaal
Emma Quaadvliegh – gespeeld door Doris Baaten – heeft eigenlijk helemaal geen groene vingers. Toch besluit ze te gaan kijken bij het huisje op het volkstuinencomplex ‘Rust & Vreugd’. Ze wordt op slag verliefd, maar al snel blijkt de rust en de vreugd soms ver te zoeken is. De gezellige, bonte groep medebewoners schiet direct te hulp. Samen met haar nieuwe vrienden komt Emma vol bavoure in actie tegen de vele ongeschreven regels.
“De schrijver heeft het stuk heel humoristisch geschreven en geeft de personages hele geestige dialogen”, zegt Doris Baaten. De voorstelling heeft veel herkenbare elementen en wordt gespeeld door een topcast bestaande uit onder andere Doris Baaten, Linda Wagenmakers en Wil van der Meer.

Ticketverkoop
Een ticket voor Rust & Vreugd op vrijdag 12 april aanstaande kost 33,50 euro. Het is mogelijk om online te boeken via www.theaterdestorm.nl of via de theaterkassa - geopend op dinsdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur, tel. 0543 – 519285.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant