Het pand van congreslocatie New York Congress aan de Twenteroute. Foto: PR
Het pand van congreslocatie New York Congress aan de Twenteroute. Foto: PR

Congreslocatie New York Congress houdt open dag

Economie

LICHTENVOORDE - Een politiewagen van de NYPD langs doorgangsweg N18 ter hoogte van Lichtenvoorde. Kwam het voertuig na een achtervolging tot stilstand en moesten de agenten te voet verder? Betekent het de start van een spannende serie? De aandacht trekken doet het zeker. Een echte eyecatcher kan het genoemd worden bij de nieuwe congreslocatie New York Congress aan Eschpark 7. 

Onlangs is deze congreslocatie, geschikt voor het organiseren van evenementen, congressen en bijeenkomsten tot honderdvijftig personen in gebruik genomen. Het is een gebouw vol New York-inspiratie, waar je als gast wordt ondergedompeld in de sferen van de ‘Big Apple’. Ook ‘big’ zijn de stoelen van Amerikaans formaat in het adembenemende Broadway Theatre. 

In het kleine ‘China Town’ of tussen de boeken in ‘The Flower Library’ kunnen gasten tijdens pauzes genieten van een coffee to go, een gezonde bagel of een echte American hotdog. En met namen als ‘Manhattan’ en ‘Brooklyn’ passen ook de twee extra ruimtes die gereserveerd kunnen worden in het geheel. Een congreslocatie waar ontdekken en beleven centraal staat. En dit alles met de zo geliefde Achterhoekse nuchterheid. 

Open dag 17 juni
Op vrijdag 17 juni opent New York Congress haar deuren voor ondernemers uit de omgeving, die geïnteresseerd zijn in het organiseren van bedrijfsbijeenkomsten voor vijftig tot honderdvijftig gasten. Zij zijn van harte welkom om een kijkje te komen op de locatie tussen 14:00 en 20:00 uur. Aanmelden kan via: www.nyccongress.nl/aanmelden/. Het pand bevindt zich aan Eschpark 7 in Lichtenvoorde, aan de N18 naast tandartsenpraktijk Verhagen/Waanders.

'The Flower Librairy'. Foto: PR

Advertenties doorgeplaatst vanuit Elna