Een eerdere editie van het Style Event op het plein bij de Oude Calixtus. Foto: Gerard Houben
Een eerdere editie van het Style Event op het plein bij de Oude Calixtus. Foto: Gerard Houben

Style Event in Grolse binnenstad

Economie

GROENLO - Na de succesvolle voorjaarseditie van het Style Event in Groenlo op de zondag, wordt op vrijdagavond 23 september aanstaande de najaarseditie gehouden. Het evenement van het GOV is, als het aan medeorganisator Tessa ten Barge van Tesli ligt, een nieuwe vaste waarde in Groenlo. “Ons Style Event in maart is enorm goed ontvangen door de deelnemers én het publiek. Het was goed te zien dat het weer als vanouds bruiste in de binnenstad. Wij willen als winkeliers graag samenwerken en we willen laten zien wat we allemaal te bieden hebben”, vertelt Tessa. “Met dit evenement gaan we eigenlijk terug naar de basis; mensen een fijne avond bezorgen en inspiratie op laten doen voor het nieuwe seizoen.”

Door Kyra  Broshuis

Voor het Style Event op 23 september heeft de organisatie weer flink uitgepakt. Er worden twee modeshows gehouden op de catwalk en wel om 18.30 en om 19.30 uur. De catwalk wordt opgesteld op het prachtige plein voor de Oude Calixtus in hartje stad. Het Groenlose bedrijf Maxima Vida regelt leuke zitplekken voor bij de show en The Borck zorgt voor het licht en geluid. Uiteraard zijn de winkels geopend deze avond en is er volop gelegenheid om gezellig te borrelen op de Markt. “Het wordt echt een heerlijke avond uit met eerst lekker shoppen en inspiratie opdoen bij de shows en daarna fijn nagenieten op één van de terrassen in de stad”, zegt Tessa. “Bij de shows gaat het niet alleen om de kleding maar ook om haar, make up en accessoires. Alle trends van het komende seizoen zijn te zien.”

De deelnemende winkels bij het Style Event zijn: Brini, Focus Fashion, Bril in Mode, Hema, Tesli, Katoo, More Effects, Hair Effects, Pure Hair&Body, Ami Kappers en Kapsalon Lichtenberg.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Elna