De herkenbare auto met Achterhoekse vlag. Foto: Nicol Stemerdink

De herkenbare auto met Achterhoekse vlag. Foto: Nicol Stemerdink

Lichtenvoorde heeft eigen deelauto

Economie

LICHTENVOORDE - Sinds een tijdje staat er in Lichtenvoorde, tegenover de Hamalandhal, een deelauto. Voor mensen die wel eens een auto tekort komen of voor wie reizen met het OV niet erg praktisch is, is de deelauto wellicht een mooie oplossing.

“Een deelauto is erg gunstig als je maar af en toe een auto gebruikt, je hebt geen vaste kosten zoals wegenbelasting, verzekering en onderhoud, maar betaalt alleen bij gebruik. In veel gevallen kan een aanschaf van een tweede auto of bedrijfsauto worden voorkomen. Alleen rijden wanneer er behoefte is, is beter voor de leefomgeving, het milieu en de portemonnee”, aldus Groenkracht Groenlo, eigenaar van de deelauto.

De deelauto is een elektrische auto, wat extra aantrekkelijk is geworden gezien de brandstofprijzen. Groenkracht Groenlo is gestart met twee deelauto’s in Groenlo en door een samenwerking met BonsenReuling Accountants & Adviseurs is er nu ook een deelauto in Lichtenvoorde gestationeerd. Meer informatie is te vinden op www.groenkracht-groenlo.nl. Via de site kunt u ook een gratis proefrit boeken.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Elna