Bouwbedrijf Hubers nam afscheid van Willy Toebes en Marcel van Melis. Foto: PR
Bouwbedrijf Hubers nam afscheid van Willy Toebes en Marcel van Melis. Foto: PR

Pensionado’s bij bouwbedrijf Hubers

Economie

LICHTENVOORDE - Bij bouwbedrijf Hubers hebben ze onlangs afscheid genomen van twee gewaardeerde collega’s vanwege de het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd. Tijdens het bedrijfsfeest bij Beneman in Vragender werd afscheid genomen van Willy Toebes en Marcel van Melis.

Willy Toebes was 35 jaar bij Hubers werkzaam als timmerman, hij werd bedankt voor zijn vakmanschap en zijn inzet in de afgelopen 35 jaar. De officiële laatste werkdag was al even geleden, vanwege corona kon dit echter nog niet eerder op een passende wijze gevierd worden. Hij was een all-round timmerman die iedere klus - van kapconstructies tot het aftimmerwerk - op de juiste en vakkundige wijze realiseerde. 

Willy heeft in de jaren het vakmanschap en de kennis als leermeester aan diverse jonge timmerlieden overgedragen, daarbij was hij altijd gedisciplineerd en gestructureerd. Zo zorgde hij ervoor dat de leerlingen het timmervak goed onder de knie kregen, waardoor het vakmanschap bij Hubers gewaarborgd bleef. Ook was Willy lang actief in de personeelsvereniging.

Willy en zijn vrouw Annet werden door Sander Hubers en de collega’s bedankt voor prettige jaren samen en zijn inzet. Als dank kreeg Willy een beeldje als blijvende herinnering en een enveloppe met inhoud aangeboden. Van de collega’s kreeg wij een toepasselijke herinnering in de vorm van een handzaag. Zijn vrouw Annet werd een mooie bos bloemen aangeboden.

Tevens werd er die avond afscheid genomen van Marcel van Melis, na een dienstverband van bijna 20 jaar. Hij heeft zich in al die jaren bij Hubers geprofileerd tot een fanatieke en zeer gedreven all-round metselaar. Voor Marcel was geen enkele klus een probleem, met volledige inzet en passie klaarde hij iedere bouwopdracht. Ook Marcel heeft in de jaren bij Hubers als leermeester menig nieuwe metselaar opgeleid. Ook het vakmanschap van Marcel wordt dus voortgezet binnen het bouwbedrijf.

Marcel was een man die niet dacht in problemen maar in oplossingen. Met zijn tomeloze inzet heeft hij veel project tot een succes gemaakt.

Ook Marcel en zijn vouw Monique werden zowel Sander Hubers als door zijn collega’s bedankt voor de inzet en de prettige samenwerking. Marcel kreeg ook als herinneringen ook een beeldje en een enveloppe met inhoud. Van de collega’s kreeg hij een herinnering in de vorm van een metseltroffel. Zijn vrouw Monique werd een mooie bos bloemen aangeboden.

Sander wenste beiden veel geluk en gezondheid voor de toekomst en gaf aan dat de heren bij toekomstige feestjes zeker nog welkom waren. Na het officiële gedeelte werden Willy, Marcel en hun familie gefeliciteerd en werd er op hun geproost

Advertenties doorgeplaatst vanuit Elna