Wisselink Caravans en Campers Zutphen aan de Gelderhorst 2. Foto: PR

Wisselink Caravans en Campers Zutphen aan de Gelderhorst 2. Foto: PR

Officiële opening Wisselink Caravans en Campers Zutphen

Economie

ZUTPHEN - Wisselink is verheugd om eindelijk iedereen uit te mogen nodigen voor de officiële opening van Wisselink Caravans en Campers Zutphen, Gelderhorst 2 in Zutphen. De opening vindt plaats op zondag 19 maart en wordt verzorgd door niemand minder dan Tom Coronel.

Ruim 27 jaar geleden verkocht Ron Wisselink zijn allereerste caravan vanuit huis. Daar bleef het niet bij want in 1998 werd Wisselink Caravans en Campers ingeschreven bij de KVK en verkocht het eenmansbedrijf met regelmaat caravans vanuit een boerenschuur. Vier jaar later besloot zoon Jurjen Wisselink zich hierbij te voegen en kwam het bedrijf in een versnelling. In 2003 werd een nieuwe showroom gebouwd op het industrieterrein in Lichtenvoorde en in 2005 werd daar een grote, nieuwe werkplaats aan toegevoegd. In de jaren daarna is het bedrijf door blijven groeien tot meer dan 100 caravans en campers op voorraad en 25 vaste personeelsleden.  In september 2022 was de tijd voor uitbreiding daar en behaalde Wisselink misschien wel het grootste hoogtepunt tot nu toe. Verkoper Jelle Bader vertrok met een deel van de voorraad naar Zutphen en is hier de tweede vestiging vorm gaan geven. Met behulp van zijn nieuwe team, bestaande uit Ronald, Niels, Ivo, Remy en Klaas, zetten zij Wisselink in Zutphen op de kaart.

Officiële opening
Iedereen is van harte welkom om dit bijzondere moment te komen vieren met het hele team op zondag 19 maart. De officiële opening, verzorgd door Tom Coronel, is om 11.00 uur. Wees welkom in de spiksplinternieuwe werkplaatsen en ervaar het vakmanschap van de monteurs. Bekijk vele modellen bus- en half integraal campers, een van de compacte Eriba hefdak caravans en andere topmodellen van o.a. de merken Fendt, Knaus en Hobby. Er is een kampeertheater met spreker Jos Mark en men kan het in een F1 Sim opnemen tegen Tom Coronel. Houd hiervoor de social media kanalen in de gaten.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Elna